Albert Rivera i Malú haurien posat punt final a la seva relació

Segons María Patiño, a Malú no li hauria agradat com Rivera ha estat gestionant la seva relació, ja que ella volia «més naturalitat»
Malú hauria optat per trencar la seva relació amb Albert Rivera només mesos després que sortís a la llum l'afer  | Cedida

 

Hores més que baixes per a Albert Rivera. Al líder de Ciutadans se li acumulen les males notícies a nivell professional i just després de la dimissió de tres homes forts del partit en menys de dues setmanes, sembla que pot plegat podria anar encara més enllà per una notícia que no ha deixat ningú indiferent: Rivera i Malú podrien haver partit peres. 

 

Segons 'Socialité', la parella va optar per deixar-ho oficialment el passat dimecres. «Van deixar-ho el passat dimecres i no s'han vist fins fa dos dies, confirmat per l'entorn polític de Rivera», recull 'En Blau' d'unes paraules pronunciades per María Patiño a Telecinco.

 

Tot plegat, però, sembla que va més enllà ja que la presentadora arriba a assegurar: «El polític ha donat prioritat a la seva carrera. A Malú no li hauria agradat com Rivera ha estat gestionant la relació, ella volia més naturalitat». 

 

«Han deixat la relació d'amor, no la d'amistat»

És, finalment, la lapidària declaració de Patiño per donar a entendre que Malú i Rivera han apostat per l'alternativa més dràstica de totes les possibles. Ara, doncs, tot sembla indicar que Malú hauria dinamitat la relació en veure les múltiples reticències de Rivera a fer públic el seu afer, ja que mai se'ls ha pogut veure plegats en cap acte. Des de Telecinco, de fet, asseguren de manera taxativa que hauria estat Malú qui ha pres la decisió de tallar. 

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

Et pot interessar...