Isabel Pantoja parla de la seva història d'amor amb Juan Gabriel

Isabel Pantoja parla de la seva història d’amor amb Juan Gabriel

El cantant mexicà va arribar a demanar-li matrimoni, però la ‘tonadillera’ no va acceptar, motiu pel qual ara se’n penedeix

El fet que Isabel Pantoja hagi concursat a ‘Supervivientes’ ens ha permès conèixer una mica més la seva vida sentimental. Un dels aspectes dels quals ha parlat la mare de Kiko Rivera és d’un amor que va tindre fa temps i que ningú coneixia, ni tan sols els membres de la seva família. Cristina Tárrega va ser qui va encertar el nom de l’antic amor de l’artista, el cantant mexicà Juan Gabriel.

El passat diumenge, Isabel Pantoja va asseure’s al plató de ‘Conexión Honduras’ per aprofundir sobre aquest tema i explicar com Juan Gabriel va arribar a demanar-li matrimoni.

Isabel Pantoja se sincera sobre Juan Gabriel

Jordi González, presentador del programa, va afanyar-se a interrogar a Pantoja sobre aquest presumpte amor amb Juan Gabriel un cop va posar-se còmoda al seu costat. La ‘tonadillera’, davant d’aquest assumpte tan misteriós per a tothom, va mostrar-se oberta a parlar d’aquesta història romàntica.

Va respondre amb sinceritat i va confirmar les sospites de què Juan Gabriel li havia demanat matrimoni en el passat. A més, va declarar que «per a mi, Alberto, Juan Gabriel ha estat i serà sempre el meu 'compadre' perquè sóc la padrina del seu fill Iván.  Va ser el meu germà gran, el meu confident, la persona, juntament amb la meva família, que més he estimat a la meva vida i  sí, és cert, quan el meu fill tenia 4 anys, ell volia que jo fos la seva dona, coneixent-nos els dos, acceptant-nos els dos, respectant-nos els dos».

La 'tonadillera' va respondre amb sinceritat les preguntes formulades per Jordi González
La 'tonadillera' va respondre amb sinceritat les preguntes formulades per Jordi González | TELECINCO

Davant d’aquesta proposició, Isabel va explicar que la va rebutjar: «Jo li vaig dir que no podia ser. Li ho vaig dir cantant».  La reacció d’ell va ser la següent: «Ell ho va entendre perfectament perquè era tan bonica l’amistat, l’afecte, la família que teníem tan bonica malgrat aquell Atlàntic tan summament gran que existia entre nosaltres des de Mèxic fins aquí, Espanya».

Les paraules d’Isabel Pantoja van sorprendre tant a l’audiència com als col·laboradors del plató, però això no era tot, sinó que el més impactant va ser la següent confessió de la cantant: «Moltes vegades, he de confessar, i t’ho confesso Alberto on estiguis, que me’n penedeixo de no haver-ho fet».

A continuació, va explicar el motiu pel qual pensa això avui en dia: «Saps el perquè? Perquè mai hagués trobat, després del meu marit per descomptat,  una persona que em comprengués tan summament bé com ell i jo a ell. Jo l’acceptava com era, senzillament un geni per l’eternitat».

També et pot interessar...