Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Matamoros a 'Sálvame'

Kiko Matamoros confessa que té diversos tumors de bufeta

El col·laborador de 'Sálvame' ha explicat en una entrevista que serà sotmès a una operació d'urgència durant la primera setmana d'agost

Kiko Matamoros a 'Sálvame'
Kiko Matamoros té un greu problema de salut | Telecinco

 

Kiko Matamoros està passant, possiblement, per un dels moments més durs de la seva vida. Quan semblava que havia tornat a trobar l'estabilitat de la mà de Marta López, la seva nova parella, ha rebut una notícia que pot canviar-li la vida.

En una entrevista a la revista 'Lecturas', el col·laborador de 'Sálvame' ha explicat que durant la primera setmana d'agost ha de sotmetre's a una delicada operació després que li hagin trobat diversos tumors a la bufeta. 

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Un terrible despertar

Segons Matamoros, tot va començar una nit quan es va despertar enmig d'un toll de sang. «Un dia em vaig despertar de matinada enmig d'un toll de sang amb ganes d'orinar i, horrible, tot sang, amb coàguls... Vaig aguantar com vaig poder, no vaig voler despertar Marta». 

Finalment, quan es va decidir a anar a urgències, explica que els metges van voler fer-li una anàlisi d'orina, però que va ser impossible, ja que tenia una hemorràgia. Va ser en aquest moment quan van practicar-li una ecografia i van veure que tenia la bufeta plena de sang i coàguls.  Els especialistes li van recomanar operar-se d'urgència, però abans, el col·laborador ha volgut viatjar amb la seva parella uns dies a Colòmbia, malgrat les recomanacions mèdiques.

L'operació determinarà si els tumors són benignes o no

Així doncs, serà en els pròxims dies d'agost quan Matamoros se sotmeti a una operació que haurà de determinar si els tumors que té són benignes o no. En aquest sentit, assegura que els metges no es mostren molt optimistes i, per aquest motiu, ja s'ha conscienciat que li espera un llarg camí de tractament i superació. Davant aquest gran ensurt, Matamoros ja ha començat a prendre decisions a curt termini com, per exemple, deixar de fumar.

Per la seva banda,  López també ha fet les primeres declaracions després que la seva parella confessés el seu greu estat de salut en el qual es troba i, de moment, ha assegurat que no el deixarà sol en aquesta lluita.

Kiko Matamoros i Marta López
Marta López ha assegurat que no deixarà sol a Kiko en aquests durs moments | CatalunyaDiari.cat

 

També et poden interessar...