Chabelita a 'El Programa de Ana Rosa'

Chabelita confessa que vol estudiar per a ser pilot d'avió

La filla d'Isabel Pantoja li va prometre a la seva mare que quan complís 25 anys estudiaria una carrera

Chabelita no deixa de sorprendre a tothom que la coneix. La filla d'Isabel Pantoja ha estat més visible que mai gràcies al pas de la seva mare per 'Supervivientes'. Ella s'ha encarregat de defensar-la programa rere programa i ha donat la cara mil i una vegades per defensar a la famosa cantant.

Ara, ha participat en el programa 'Lazos de Sangre', en el qual, ha pogut seguir demostrant que la seva mare és una de les persones més importants de la seva vida, malgrat la complicada relació que han estat passant arran dels anys d'adolescència de Chabelita.

Una promesa que li va fer a la seva mare, Isabel Pantoja

En una edat molt més adulta i després de ser mare, Chabelita s'ha mostrat molt centrada i decidida a complir amb la promesa que un bon dia li va fer a la Pantoja. Segons explica la germana de Kiko Rivera, fa molts anys que li va prometre a la seva mare que quan tingués 25 anys estudiaria una carrera. 

Apropant-se a aquesta edat, Chabelita ha anunciat que farà feliç a la seva mare, que estudiarà i que, a més a més, ho farà per a convertir-se en pilot d'avió. Aquest anunci ha deixat a tothom sorprès, ja que és una carrera prou difícil i que, a banda, coincideix molt amb les aspiracions d'una de les seves antigues parelles: Alejandra Albalà.

El mateix somni que Albalà

Cal recordar, que el jove exconcursant de 'GH Dúo', també volia formar-se per a pilot i que, sense adonar-se, el camí de la vida l'ha fet coincidir en aspiracions amb la seva ex. Tot i que Chabelita es va mostrar en l'entrevista molt decidida en les seves conviccions, ara caldrà esperar per saber quan complirà amb la promesa feta a la seva mare i, evidentment, per a veure-la pilotant un avió.

Alejandro Albalá ha parlat dels seus sentiments per Sofía
Alejandro Albalá també volia ser pilot | TELECINCO

 

 

També et poden interessar...