Kiko i Sofia a la piscina de l'hotel

Enxampen Sofia Suescun i Kiko Jiménez molt afectuosos a Eivissa

La jove parella ha publicat a les seves xarxes socials imatges de la seva escapada a les Illes Balears

Kiko Jiménez no ha tingut massa problemes en oblidar la seva relació d'anys amb Glòria Camila. O almenys així es desprèn de les fotografies que els paparazzis han captat del seu viatge a Eivissa amb Sofia Suescun.

Els dos joves treballen en diversos programes de televisió, en especial, a 'MYHYV', i tot i que en un passat ja van tenir una aventura, ara sembla que l'aventura ja passa a ser una història en la realitat. La setmana passada la parella va viatjar a les Illes Balears per a gaudir d'uns dies de relaxació, festa, sol i platja.

Es mostren junts a través de les xarxes socials

Ells mateixos es van encarregar de retransmetre gairebé tot el viatge a través dels seus respectius perfils a les xarxes socials. Això sí, en cap imatge se'ls ha pogut veure tan afectuosos com en les que els fotògrafs de la premsa del cor han pogut aconseguir.

Kiko i Sofia a la piscina de l'hotel
Kiko i Sofia van descansar molt abraçats a la piscina de l'hotel d'Eivisssa | CatalunyaDiari.cat

 

Concretament, es pot veure com Suescun i Jiménez descansen abraçats a les hamaques del recinte de la piscina de l'hotel en el qual s'han allotjat. Jiménez rodeja amb els seus musculats braços a una Suescun que sembla està tranquil·la i encantada amb la situació. A més a més, també se'ls ha pogut veure un a sobre de l'altre fent-se petons, en un principi, a la galta.

Una estreta relació dins i fora de la piscina

Dins de la piscina la jove parella també ha regalat unes bones imatges on es demostra una vegada més que tenen alguna cosa més que una relació d'amistat. Fins al moment, cap dels dos ha volgut confirmar amb rotunditat que ja són parella, tot i que cada vegada més, es deixen veure en actitud afectuosa i no evadeixen les preguntes que confirmen que estan començant, com a mínim, un festeig d'estiu.

Kiko i Sofia a la piscina de l'hotel
Kiko i Sofia van estar molt afectuosos dins de la piscina | CatalunyaDiari.cat

 

 

També et poden interessar...