Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Messi ha demanat perdó per la imatge «lamentable» que va donar el Barça contra el Liverpool

Un home intenta agredir Leo Messi en una discoteca d'Eivissa

El número 10 del Barça va aprofitar uns dies de descans per reunir-se amb Suárez, Fàbregues, Alba i les seves respectives parelles

Leo Messi a Eivissa
Un home va intentar agredir Leo Messi mentre aquest estava en una discoteca d'Eivissa | Daniella Semaan (@daniellasemaan)

L’equip del Barça va tornar de la seva gira pel Japó la matinada d'aquest diumenge 28 de juliol. Aprofitant que no han d'entrenar fins al pròxim dimarts, Leo Messi i els seus companys Luis Suárez i Jordi Alba van visitar Eivissa. Tots ells es van retrobar amb l’exculé Cesc Fàbregas per gaudir d’uns dies de tranquil·litat a l’illa amb les seves respectives esposes: Antonela Roccuzzo, Sofía Balbi, Romarey Ventura i Daniella Semaan.

DISFRUTANDO AMIGOS

Una publicación compartida de Luis Suarez (@luissuarez9) el

veranos!! #ibiza

Una publicación compartida de Sofi (@sofibalbi) el

D’aquesta manera els futbolistes de l’equip blaugrana realitzaven un descans abans de preparar-se pel Trofeu Joan Gamer contra l’Arsenal, partit que es jugarà el 4 d’agost. El que no esperava Leo Messi és que en marxar de la festa, on ell i els seus companys havien gaudit d’un concert d’Ozuna, segons el diari ’As Argentina’,  un home intentés agredir-lo. Diversos testimonis van enregistrar les imatges on es veu el personal de seguretat extraient al jugador del lloc, evitant així l’agressió.

Tot i l’ensurt, es va poder veure a Leo Messi, Luis Suárez, Jordi Alba, Cesc Fàbregues i les seves parelles gaudint la nit eivissenca. Un descans que els jugadors van poder aprofitar per realitzar d’uns dies amb les seves parelles i amics.

També et pot interessar...