Messi

Les xarxes esclaten de riure amb l'última fotografia de Leo Messi

El futbolista està gaudint d'unes vacances en família al Carib

Leo Messi  està aprofitant les últimes hores  de descans amb la seva família al Carib. Però no ho fan sols, i és que la parella ha convidat a tota la família i el futbolista ha aprofitat per penjar una fotografia en companyia dels seus germans, el seu pare i el seu nebot. En la mateixa publicació també n'ha penjat una on l'Antonela apareix amb altres membres de la família.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Leo Messi (@leomessi) el

Però la imatge que ha encès les xarxes és la primera, en la qual apareix el futbolista i la seva família, a causa del color de Messi, on apareix amb la pell vermella, possiblement d'haver estat massa estona sota el paradisíac sol del Carib. 

Els usuaris no han tardat a comentar

Els comentaris no s’han fet esperar: «Amic, compra't un protector solar que estàs més vermell que el cul d’un mandril» deia un seguidor, «que cremat s’ha quedat eh» complementant-ho amb emojis de foc, fins i tot han fet comparacions «Messi estàs igual de vermell que un pebrot».

comentari
Leo Messi ha rebut molts comentaris comentant la vermellor de la seva pell | Instagram

Esperem que el futbolista del Barcelona hagi après la lliçó i, que pel be de la seva pell, a la pròxima es posi protecció solar,  com li han recomanat molts dels usuaris a la xarxa. 

També et pot interessar...