Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Leo Messi i Mackenzie O'Neill a la platja d'Antigua i Barbuda

Mackenzie O'Neill, el nen que va jugar a futbol amb Messi durant les vacances

El jove anglès ha explicat com va ser el dia que va conèixer el seu ídol i va complir el seu somni

Leo Messi i Mackenzie O'Neill a la platja d'Antigua i Barbuda
Leo Messi i Mackenzie O'Neill a la platja d'Antigua i Barbuda | Instagram

 

Mackenzie O'Neill és un nen d'onze anys que, en els últims dies, s'ha convertit en el focus d'atenció de tots els fans incondicionals de Messi. El gir que el convertiria en el nen més envejat del món del futbol es va produir fa justament una setmana, el dia que el jove britànic va coincidir amb el jugador del Barça en una platja d'Antigua i Barbuda, on actualment l'argentí es troba de vacances amb la seva família.

El que anava a ser un dia de platja qualsevol,  es va acabar convertint en el millor dia de la seva vida.  En un primer moment, Mackenzie va quedar-se meravellat de veure el seu ídol a tan pocs metres de distància, jugant amb els seus fills. Però tot va canviar quan el Jorge, el pare de Messi,  el va cridar perquè s'unís a passar una bona estona amb ells. 

Mackenzie O'Neill va explicar al diari 'Olé' com va ser passar un dia de platja amb Messi i la seva família, en què van jugar tots junts a futbol, es van banyar, i van passar una estona inoblidable.  «El Messi estava amb la seva família a la platja. Jo estava sol i vaig començar a jugar amb la meva pilota a pocs metres d'on estaven ells. El seu pare (Jorge) ens va tirar una pilota per a preguntar si jo volia jugar amb ells. I llavors vam jugar a futbol amb Thiago i Messi durant 45 minuts», explica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Playing football with messi and Thiago #messi #leomessi

Una publicación compartida de MC1 (@mcc111000) el

«Jugar amb Messi va ser increïble»

El jove anglès assegura que mai oblidarà el dia que va conèixer a Messi i a la seva família. «Thiago és un fantàstic jugador per la seva edat, i no és tímid. Jugar amb Messi va ser increïble. Ell no parla anglès, però ens feia senyals i de seguida es posava a riure. La dona de Messi ho traduïa, perquè ella parla molt bé l'anglès. Més tard, també vaig nedar amb Messi en un bot durant molt de temps, i ell em va pujar a dalt seu. Thiago em seguia on jo anava», narra.

Finalment, O'Neill, aficionat al futbol, va explicar que Messi no li havia donat cap consell per jugar millor, ja que no parla l'anglès. Tot i això, explica que «veure la seva habilitat ja va ser consell suficient per a mi». Conclou explicant que «Messi i la seva dona es van acomiadar de mi amb un gran somriure que mai oblidaré».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today a dream came true. And we played football! #messi @leomessi

Una publicación compartida de MC1 (@mcc111000) el

 

També et pot interessar...