Messi va poder celebrar el seu aniversari just abans de marxar a la Copa Amèrica

Messi es gasta 35.000€ en un restaurant d'Eivissa pel seu aniversari

El menú, de la Discoteca El Lío d'Eivissa, estava apuntalat per «moltes ampolles de Don Pérignon», hamburgueses i patates fregides

Leo Messi defuig de les mitges tintes. L’astre argentí, que actualment comanda la seva selecció a la Copa Amèrica, mai s’està de res a l’hora treure la cartera i així ho demostra l’amplíssim llistat de negocis i projectes empresarials que porten la firma del ‘10’. En aquesta mateixa línia, doncs, tampoc és d’estranyar que el futbolista del Barça vulgui complaure els seus quan es tracta d’aniversaris o festivitats importants.

I justament això és el què va fer dies abans del seu aniversari, que va celebrar el passat 24 de juny. Com que Messi havia d’estar concentrat amb la seva selecció just el dia que celebrava els 32 anys, el futbolista va fer avançar les dates per dur a terme al festeig uns dies abans. A Eivissa i envoltat de la seva família, el futbolista va estirar més el braç que la màniga a la zona de restaurant de la  Discoteca El Lío i, segons avança ‘Informalia’, va gastar ni més ni menys que 35.000€ en un menú apuntalat per «moltes ampolles de Don Pérignon».

El que més crida l’atenció, més enllà del dineral que es va gastar, és la composició del menú. I és que aquest, lluny dels àpats més luxosos i exclusius, basava la seva raó de ser en  hamburgueses i patates fregides.

També et pot interessar...