Guardiola: «Pedro Sánchez va mentir: no m'han ofert ser seleccionador espanyol»

L'exentrenador del Barça ha concedit una entrevista al diari 'Ara' on explica «mai m'han ofert ser seleccionador espanyol»
Pep Guardiola ha desmentit Pedro Sánchez en una entrevista al diari 'ARA'
Pep Guardiola ha desmentit Pedro Sánchez en una entrevista al diari 'ARA' | CatalunyaDiari.cat

Pep Guardiola torna a ser notícia, i és que el tècnic del Manchester Ciy ha oferirà aquest diumenge una entrevista en exclusiva al diari 'Ara' de la qual s'ha pogut conèixer un petit avenç. El que va ser entrenador del Barça assegura, durant la conversa amb Antoni Bassas, periodista del mitjà, que «mai m’han ofert ser seleccionador espanyol». D’aquesta forma desmentia el que va dir el president del Govern, Pedro Sánchez, en una entrevista concedida al ‘Marca’ a principis del mes d’abril.

 

«Això és mentida» afirma Guardiola

En tal entrevista el president va anunciar «M’ofèn que Guardiola digui que Espanya és un país autoritari. És més, segons alguns mitjans aquest mateix Estat li va oferir ser entrenador de la 'roja'», al que ahir Guardiola va afirmar «El que va dir Pedro Sánchez és mentida» referint-se a les paraules del president qui assegurava haver llegit en alguns mitjans esportius que la Federació Espanyola havia sondejat fitxar al tècnic perquè es fes càrrec de la selecció, un fet que segons l’entrenador català no és veritat.

 

A més a més, l’entrenador del City també va afegir «Mai m’han ofert ser seleccionador espanyol. Em sap greu que es senti ofès, però jo també estic ofès per moltes coses que han passat aquests anys» referint-se, entre altres coses, als casos de corrupció i als recents problemes amb ONG com 'Open Arms'. L’entrevista al complet ha estat publicada pel diari ‘Ara’ i és excepcional, ja que Guardiola no acostuma a concedir entrevistes de forma habitual.

 

També et pot interessar...Comentaris
Patricia García Ventura
Que es pot esperar d'un espanyol, son mentiders compulsius

envia el comentari