Guardiola, sobre la detenció de Carola Rackete «Ens anem a la merda!»

L'entrenador català no s’ha pogut contenir després de saber que havien detingut la capitana del vaixell ‘Sea Watch 3’
Guardiola enfadat
Guardiola esclata amb la detenció de l'activista Carola Rackete | Cedida

Pep Guardiola no s’ha pogut contenir més després de saber que havien detingut a l'activista Carola Rackete, la capitana del vaixell ‘Sea Watch 3’. L’embarcació de l’ONG alemanya que rep el mateix nom 'Sea Watch' i el qual ha entrat al port de l’illa italiana de Lampedusa aquest dissabte a la matinada.

 

Carola Rackete no tenia autorització per atracar l’embarcació, però ha invocat l’estat de necessitat per poder desembarcar, dues setmanes després, els 42 immigrants que duia a bord i que es trobaven al límit de les seves forces. La capitana ha estat detinguda i acusada d’un delicte de «resistència i violència contra un vaixell de guerra», un delicte pel qual es demanen entre 3 i 10 anys de presó. Guardiola ha esclatat i ha publicat al Twitter «Carola Rackete. La meva heroïna. La detenen per salvar vides al Mediterrani. Ens anem a la merda!».

 

 

No és la primera vegada que Guardiola dona suport a una ONG, en altres ocasions ha donat suport públicament a l'ONG Open Arms presentant-se amb la dessuadora de l'organització a la roda de premsa prèvia al partit contra el Tottenham el passat abril.

 

 

També et pot interessar...Comentaris
Wifredo
Guardiola te tota la raó, es de miserables pocavergonyes el deixar morir gent a la mar per el sol fet de ser persones sensa posibles. Fins aquí ha arrivat la humanitat. Es lamentable i está fora de tot principi humanitari.
Patricia García Ventura
Tens tota la raó, però els hem d'enfonsar aquests racistes dans la merde. Qu'el papa s'impliqui ja que cap país ho fa
Serafina Poch Blasco
Tens tota la raó Pep!!!!. Un mon on la dulantaria comença per els de dalt. Que queda mes?.

envia el comentari