Guardiola, sobre la detenció de Carola Rackete «Ens anem a la merda!»

L'entrenador català no s’ha pogut contenir després de saber que havien detingut la capitana del vaixell ‘Sea Watch 3’
Guardiola esclata amb la detenció de l'activista Carola Rackete | Cedida

 

Pep Guardiola no s’ha pogut contenir més després de saber que havien detingut a l'activista Carola Rackete, la capitana del vaixell ‘Sea Watch 3’. L’embarcació de l’ONG alemanya que rep el mateix nom 'Sea Watch' i el qual ha entrat al port de l’illa italiana de Lampedusa aquest dissabte a la matinada.

 

Carola Rackete no tenia autorització per atracar l’embarcació, però ha invocat l’estat de necessitat per poder desembarcar, dues setmanes després, els 42 immigrants que duia a bord i que es trobaven al límit de les seves forces. La capitana ha estat detinguda i acusada d’un delicte de «resistència i violència contra un vaixell de guerra», un delicte pel qual es demanen entre 3 i 10 anys de presó. Guardiola ha esclatat i ha publicat al Twitter «Carola Rackete. La meva heroïna. La detenen per salvar vides al Mediterrani. Ens anem a la merda!».

 

 

No és la primera vegada que Guardiola dona suport a una ONG, en altres ocasions ha donat suport públicament a l'ONG Open Arms presentant-se amb la dessuadora de l'organització a la roda de premsa prèvia al partit contra el Tottenham el passat abril.

 

 

També et pot interessar...