Manifestants de l'Orgull Gai de Barcelona expulsen l'autobús de Ciutadans

L'organització de la marxa havia vetat la formació taronja a l'esdeveniment
Ciutadans
L'organització de la manifestació havia vetat la presència dels taronges a l'esdeveniment | CatalunyaDiari.cat

 

Ciutadans ha denunciat pintades a un bus del seu partit que estava commemorant el Pride Barcelona aquest dissabte a la tarda a la plaça Universitat. Un grup de persones ha impedit el pas del vehicle, després que l'organització de la manifestació LGTBI+ vetés la presència de C's a l'esdeveniment.

 

Alguns dels presents a la manifestació han publicat imatges en directe dels fets, en les quals es poden llegir al bus pintades amb paraules com ara «feixistes», mentre de fons s'escolten manifestants que criden «fora feixistes dels nostres barris». 

 

 

 

La formació reivindica la seva lluita per les llibertats del col·lectiu LGTBI

La diputada de C's al Parlament, Noemí de la Calle, ha assegurat aquest mateix matí que el veto del Pride Barcelona al seu partit respon «al context d'investidura» a l'Estat i ho ha atribuït a «pressions polítiques». Alguns membres de la formació han compartit imatges de l'autobús a Twitter, recordant que els «sectaris» no els desanimaran. De fet, Albert Rivera i Inés Arrimadas han condemnat els fets, l'un, amb un vídeo del Pride i l'altra, recordant la mateixa celebració de l'any 2014. 

 

 

 

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari