Manifestants de l'Orgull Gai de Barcelona expulsen l'autob煤s de Ciutadans

L'organitzaci贸 de la marxa havia vetat la formaci贸 taronja a l'esdeveniment
L'organitzaci贸 de la manifestaci贸 havia vetat la pres猫ncia dels taronges a l'esdeveniment | CatalunyaDiari.cat

 

Ciutadans ha denunciat pintades a un bus del seu partit que estava commemorant el Pride Barcelona aquest dissabte a la tarda a la pla莽a Universitat. Un grup de persones ha impedit el pas del vehicle, despr茅s que l'organitzaci贸 de la manifestaci贸 LGTBI+ vet茅s la pres猫ncia de C's a l'esdeveniment.

 

Alguns dels presents a la manifestaci贸 han publicat imatges en directe dels fets, en les quals es poden llegir al bus pintades amb paraules com ara 芦feixistes禄, mentre de fons s'escolten manifestants que criden 芦fora feixistes dels nostres barris禄. 

 

 

 

La formaci贸 reivindica la seva lluita per les llibertats del col路lectiu LGTBI

La diputada de C's al Parlament, Noem铆 de la Calle, ha assegurat aquest mateix mat铆 que el veto del Pride Barcelona al seu partit respon 芦al context d'investidura禄 a l'Estat i ho ha atribu茂t a 芦pressions pol铆tiques禄. Alguns membres de la formaci贸 han compartit imatges de l'autob煤s a Twitter, recordant que els 芦sectaris禄 no els desanimaran. De fet, Albert Rivera i In茅s Arrimadas han condemnat els fets, l'un, amb un v铆deo del Pride i l'altra, recordant la mateixa celebraci贸 de l'any 2014. 

 

 

 

 

Tamb茅 et pot interessar...

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aqu铆!

Comentaris