Episodi homòfob al Pride Barcelona: «Et faré heterosexual a hòsties»

Un home retreu a un jove que vestís de forma «tan femenina» | Aquest cap de setmana se celebra l’Orgull LGTBI+ de Catalunya a la ciutat comtal

Episodi homòfob al Pride Barcelona 2019
Episodi homòfob al Pride Barcelona 2019 | Twitter (@paleo_20)

Barcelona ha viscut un episodi homòfob a les portes del Pride, la celebració de l’Orgull LGTBI+ de Catalunya que se celebra aquest cap de setmana a la ciutat comtal. Els fets han tingut lloc aquest dijous, dia del pregó del Pride 2019, en un restaurant de la cadena de menjar ràpid McDonals, quan un home ha retret un jove per vestir de forma «tan femenina». La discussió ha estat compartida a través de les xarxes socials on s’ha fet ràpidament viral i els usuaris han lamentat la situació.

Lamentable episodi homòfob al Pride Barcelona

En concret, al vídeo es pot observar que el jove, que vesteix uns pantalons texans curts i una samarreta sense mànigues d’un color groc fosforescent, s’està queixant a un agent de seguretat, mentre un home l’està agredint verbalment i amenaçant, argumentant que estan en un lloc públic i no ha de vestir d’aquesta manera, a més d’haver-hi nens petits i afegint que li està faltant al respecte.

En un moment donat, la víctima de l’episodi homòfob menciona que és el dia de l’orgull i, després d’una petita vacil·lació, l’agressor l’amenaça: «També és el dia de deixar anar hòsties». A més de voler copejar-lo un cop sortís del local i dient-li: «Et faré heterosexual a hòsties». Tot i que l’agent de seguretat se situa entre tots dos, l’home continua amb les seves amenaces: «Et donaré tal hòstia que la ‘mariconeria’ se't marxarà». Finalment, després d'uns minuts de molta tensió, un altre home apareix i s’endú l’agressor.

Davant d’aquests fets, Pride Barcelona ha condemnat la situacióhomòfoba viscuda pel jove: «Estem completament indignats amb el greu episodi d’homofòbia soferta en un establiment proper al pregó». En aquest sentit, també han volgut donar tot el seu suport a la víctima i animen a interposar una denuncia.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari