Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Javier Pacheco

CC.OO. acusa el Govern de Torra de ser el «menys productiu» dels últims 20 anys

Ho atribueixen a la situació de «bloqueig»

Javier Pacheco
Javier Pacheco espera un acord d'investidura del PSOE i Podemos per recuperar la reforma laboral   | CatalunyaDiari.cat

 

El secretari general de CC.OO. Catalunya, Javier Pacheco, ha definit el Govern de Quim Torra com el «menys productiu» dels últims 15 o 20 anys, a causa de la situació de «bloqueig». Per a Pacheco, la Generalitat, que té competències en polítiques actives i en la Llei del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, «encara no ha aconseguit els consensos parlamentaris per a aprovar-la», ha lamentat en una entrevista a 'El Periódico'.

  

  

«No pot ser que a Catalunya estiguem amb pressupostos prorrogats des de 2017 o que a Espanya gestionem l'herència del PP»

  

  

si a la tardor el Govern no té una proposta de pressupostos, el millor seria convocar eleccionsexisteix un problema amb el paper de la indústria sobre l'economia

Esperen acord d'investidura per recuperar la reforma laboral 

Preguntat sobre la investidura, Pacheco espera que PSOE i Podemos arribin a un acord i estableixin una línia per «recuperar els equilibris que es van perdre amb la reforma laboral», que ja van pactar amb el Ministeri de Treball.

En cas contrari, ha dit que si no hi ha moviments en aquest sentit, prendran part en la situació: «El Govern no tindrà dies de gràcia». A més, ha reclamat una pujada de salaris perquè veu una gran diferència entre el que pugen els beneficis empresarials i l'augment de salari.

  

  

polítics sobiranistes«No podem parlar gratuïtament del 80% si no generem espais reals que puguin unir tothom»«Els partits no ens poden passar la pilota a la societat civil sense que ells ho tinguin clar

També et pot interessar...