Bertín Osborne confirma que Isabel Pantoja anirà a 'Mi casa es la tuya'

La incògnita ara és saber si la 'tonadillera' obrirà les portes de Cantora

Bertín Osborne
Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya' | Telecinco

 

Isabel Pantoja participarà com a entrevistada al programa de Bertín Osborne ‘Mi casa es la tuya’ pròximament. Tot i que encara no hi ha data confirmada per la gravació del citat capítol, el cantant ha confirmat l’assistència de la ‘tonadillera’ en un dels seus programes: «Isabel vindrà al programa, però encara no hi ha data», afirmava.

 

La participació d’Isabel Pantoja al programa està lligada al contracte de llarga duració que aquesta manté amb Mediaset des que entrés com a concursant al ‘reality’ de ‘Supervivientes’, i des d’aleshores s’ha convertit en l’estrella de Telecinco. Actualment, la cantant es troba de ple en les gravacions del ‘talent show’ musical 'Idol Kids', on participa com a membre del jurat i que s’estrenarà a principis del 2020.

L'entrevista podria ser a Cantora

Ara, el què tothom es pregunta és si l’entrevista de Bertín Osborne es realitzarà a la casa de la cantant, la famosa finca de Cantora, l’interior de la qual la ‘tonadillera’ sempre ha mantingut apartada de les càmeres de televisió.

 

Isabel Pantoja a 'Supervivientes'
Isabel Pantoja va arribar a deure més d'un milió d'euros a Hisenda | Telecinco

 

Bertín també ha confirmat que ja ha gravat un programa amb Kiko Rivera, el fill de la cantant, i que li «encantaria» tenir com a convidat a Arturo Pérez-Reverte, tot i que és probable que ell no vulgui participar en el seu programa: «Sé que ell no vol perquè no vol  parlar de la seva vida privada, i nosaltres al final parlem una mica de tot. Al final no ho farà, i em fa molta pena no fer-ho perquè em semblava un bon personatge», s'ha lamentat.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari