Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Pelayo Díaz parla sobre les mobilitzacions catalanes: «Imagina ser un turista a Barcelona»

L'estilista ha estat criticat a Twitter per la seva reflexió sobre les mobilitzacions que estan tenint lloc a la capital catalana després de la sentència

Pelayo Díaz s'ha referit al conflicte català  | Cedida

L’influencer Pelayo Díaz, conegut per ser un dels estilistes del programa ‘Cámbiame’ de Telecinco, ha opinat sobre les mobilitzacions ciutadanes contra la sentència dels líders del Procés  que estan tenint lloc a diferents llocs de Catalunya i que ha concentrat una gran tensió en els últims dies a Barcelona.

Després dels incidents ocorreguts a l’aeroport del Prat, Pelayo va escriure al seu compte de Twitter per destacar el seu suport al sector turístic de la ciutat. «Imagina’t ser un turista que ha estalviat durant mesos i estar avui a Barcelona».

Les respostes al tuit no es van fer esperar.  Les conseqüències van ser més de les que el propi influencer esperava  i va haver d'escriure una resposta als cibernautes que el mencionaven: «Imagineu escriure un tuit sense insultar a ningú».

Hores després de les seves polèmiques paraules, Pelayo ha volgut aclarir la situació a través del seu Twitter: «Jo no qüestiono que no s’hagi de lluitar per allò que es creu, però perdeu la raó per les formes. Pau germans», ha escrit.