Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alba Carrillo revela su relación secreta con Javier Hernanz

Alba Carrillo confessa que l'exparella de Mireia Belmonte li va posar les banyes amb ella

La model afirmava que no van arribar a consolidar la relació perquè tots dos tenien parella

Alba Carrillo revela su relación secreta con Javier Hernanz
Alba Carrillo revela la seva relació amb Javier Hernanz | Instagram

Alba Carrillo ha deixat les seves companyes de 'GH VIP 7' amb la boca oberta, després del relat que explicava la model sobre una relació que va tenir en el passat mentre aquest tenia parella. El sorprenent de la història és que Alba es referia al piragüista Javier Hernanz que en aquells dies mantenia una relació amb la nedadora Mireia Belmonte.

Fins ara s'havia tractat d'una relació secreta de la model que es va iniciar en 2016 després que tots dos coincidissin en una sessió fotogràfica. Així doncs, com si d'una festa de pijames es tractés,  Alba explicava a Irene i Noemí que la relació es va iniciar en l'estiu d'aquest mateix any però que no presumien molt d'això ja que en aquells dies Javier tenia parella.

Alba Carrillo relata a sus compañeras su amor secreto
Alba Carrillo relata el seu amor secret | Telecinco

«Mentre ella guanyava el bronze, ell estava amb mi sopant» relatava Alba Carrillo davant l'atenta mirada de les seves interlocutores. Pel que sembla, la model que no van tenir una relació duradora perquè ell estava amb Mireia Belmonte i ella a punt de casar-se amb Feliciano López.

Alba Carrillo estaba con Feliciano López
Alba Carrillo estava amb Feliciano López | Telecinco

«M'enviava a casa caixes de pastisseria i, en la tapa, estava la seva cara. Jo no sé com Feli no es va adonar. Quan em vaig divorciar em vaig tornar boja per ell, però jo li deia que havia de deixar a la seva núvia», confessava la model.

També et pot interessar...