El Maestro Joao explica a 'GH VIP' els moments més aterradors de la seva vida

L'endeví va patir un episodi d'abús sexual durant la infància i la seva vida va estar marcada per la pobresa i l'abús de drogues

El Maestro Joao va enfonsar-se en recordar la seva vida
El Maestro Joao va enfonsar-se en recordar la seva vida | Mediaset

Durant la gala d’ahir a ‘GH VIP’, el Maestro Joao va esdevenir protagonista realitzant la ja coneguda corba de la vida, on explicava els moments més rellevants del seu passat. La seva vida, tal com ell mateix va relatar, va estar marcada per la pobresa, l’abús de drogues i l’abús sexual: «Gran part de la meva vida ha estat una merda», assegurava l’endeví.

Abús sexual als 14 anys

La seva infància va transcórrer entre barracons en un entorn molt pobre, el barri de San Pascual, tot i que Joao reconeix que va ser feliç gràcies a les atencions de la seva mare. A causa de l’entorn empobrit en què es va criar, quan tenia 13 anys es va haver de posar a treballar i al cap de poc va viure un dels episodis més escabrosos de la seva vida, quan va ser abusat sexualment per un home: «Era una persona una mica coneguda i va abusar de mi. Jo tenia 14 anys i ell trenta i escaig, es dedicava al món de la cançó. Va morir fa un temps».

 

Sobre l’episodi en qüestió, Joao va assegurar que fins aleshores no s’havia atrevit mai a explicar-lo i va prosseguir: «Era al carrer General Ricardos… Vaig entrar en un lloc molt fosc, em va empènyer… Jo duia una granota texana i una brusa a sobre».

 

El Maestro Joao va explicar a fons la seva vida
El Maestro Joao va explicar a fons la seva vida | Mediaset

Més tard, el Maestro Joao va passar per èpoques no menys obscures, on va predominar el consum de drogues, arribant a tenir problemes greus, tal com ell mateix assegurava: «M’agradaven els excessos, jo era un excés en si. Vaig tenir problemes amb les drogues. He arribat a esmorzar un got de whisky», assegurava.

Els seus amors més complicats

L’endeví, entre llàgrimes, va revelar que l’amor de la seva vida va ser qui el va ajudar a sortir d’aquell infern, un home de qui va seguir enamorat durant 20 anys després que morís. Després de tot aquest temps va aparèixer una altra persona, de qui es va enamorar profundament i que va ser el seu segon gran amor, però que volia romandre en l’anonimat i que no va voler formar mai part de la vida pública, així que finalment van deixar la relació: «Donaria la vida ara mateix per aquell home. Després d’una gala em va deixar per sempre. Va ser terrible perquè jo li vaig fer un mal enorme».

En la seva corba de la vida també va incloure-hi a Pol, la seva última parella, que es troba també concursant a 'GH VIP' i amb qui acaba de tallar, explicant que al principi, tot s’ho va prendre com un joc, fins que va sorgir alguna cosa més entre ells, assegurant que ni que la gent opini el contrari, no hi ha res fingit entre ambdós.

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari