‘Máxima FM’ deixarà d’emetre’s de manera definitiva

El grup Prisa ha pres aquesta decisió a causa de la vertiginosa disminució d’oients i la substituirà per una nova emissora, ‘Los 40 Dance’

'Máxima FM' deixarà d'emetre's de manera definitiva per decisió del grup Prisa
'Máxima FM' deixarà d'emetre's de manera definitiva per decisió del grup Prisa | MÁXIMA FM

Després de gairebé 20 anys en antena, ‘Máxima FM’ es troba en el seu declivi definitiu. Els apassionats per la música electrònica s’han sorprès amb la decisió del grup Prisa de cancel·lar l’emissora ‘Máxima FM’, la qual ha estat fins ara un dels referents radiofònics d’aquest gènere musical.

El cert és que la cadena havia estat retirada de diferents províncies, i només podia ser sintonitzada a Girona, Barcelona, Màlaga i Castelló. Ara, però, la seva cancel·lació és total.

‘Máxima FM’ tindrà una nova emissora com a substituta

Així doncs, el grup Prisa ha anunciat que ‘Máxima FM’ serà substituïda per una nova emissora, ‘Los 40 Dance’. Alguns dels seus interlocutors seran José Manuel Duro, Arturo Grao, Abel Ramos, Albert Neve i Dany BPM, i estrenaran la nova cadena musical amb ‘Los 40 Dance Independance’. La seva emissió tindrà inici a mitjans d’aquest mes d’octubre amb motiu de les festes del Pilar a Saragossa.

A més a més, aquest nou espai tindrà la intenció de mantenir l’essència de la música electrònica de ‘Máxima FM’, però afegint-hi nous programes i continguts que resultin més atractius per a l’audiència. D’aquesta manera, el grup Prisa augmenta l’’Universo 40’ on es troben totes les emissores que pertanyen a la companyia multimèdia espanyola.  

'Los 40 Dance' serà la substituta de la cadena de música electrònica
'Los 40 Dance' serà la substituta de la cadena de música electrònica | TWITTER

Un exemple d’això va ser la substitució de ‘M80’ per ‘Los 40 Classic’, l’emissió del qual va començar el passat mes de gener i fins al dia d’avui està obtenint molt bons resultats d’audiència.

Un dels motius pel qual el grup Prisa s’ha vist obligat a prendre aquesta dràstica decisió han estat els pèssims resultats que ‘Máxima FM’ ha estat recollint durant els darrers anys. Si fa un any va aconseguir una mitjana de 308.000 oients diaris, últimament aquesta xifra se situava en els 135.000, sent una baixada considerable d’audiència.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari