Telecinco emetrà aquest divendres el substitut de 'Pasapalabra'

Fruit d’una sentència judicial, la cadena televisiva va veure’s obligada a interrompre immediatament l’emissió de l’històric programa i ara estrenarà un format similar

 
Imatge del logo de Pasapalabra
L'emissió de "Pasapalabra" va ser cancel·lada immediatament per decisió del Tribunal Suprem | Cedida

La notícia del Tribunal Suprem sobre la cancel·lació immeditada de 'Pasapalabra' va obligar a Mediaset a interrompre l’emissió d’un dels seus programes més representatius. La demanda, interposada per 'ITV Studios', va acabar amb la derrota judicial per part de Telecinco, i la cadena televisiva va decidir ampliar una hora més 'Sálvame' amb una nova edició, coneguda com a 'Banana', per tal d’emplenar el buit que havia deixat 'Pasapalabra'.

Encara que aquest canvi d’horari està sent ben rebut per l’audiència, Telecinco segueix buscant un substitut del mític programa de preguntes, i tot apunta al fet que ja l’han trobat. Així doncs, el pròxim divendres 18 d’octubre a les 20.30 hores, Mediaset presentarà el nou format el nom del qual encara es desconeix.

Telecinco estrenarà el format substitut de 'Pasapalabra'

El programa enfrontarà a dos concursants que hauran de respondre correctament a les preguntes del presentador si volen ser els guanyadors. De moment, sembla que Christian Gálvez seguirà al capdavant del concurs i serà qui dirigirà el nou format.

Cal recordar que un dels punts de la sentència judicial prohibia taxativament «qualsevol altre programa de televisió que tingui un format idèntic o similar al del programa Pasapalabra o que tingui la denominació Pasapalabra». Això implica cercar un nou aspecte i nom, i una nova forma geomètrica amb les lletres de l’abecedari que substitueixi el famós 'Rosco'.

El dubte sobre la presència d’Orestes i Rafa, els quals estaven concursant en el moment de la decisió del Tribunal Suprem, encara no s’ha aclarit. Feia dos mesos que els concursants s’estaven enfrontant a les preguntes de Christian Gálvez per aconseguir el premi d’1.024.000 euros. En el cas que algun dels dos concursants hagués aconseguit completar el 'Rosco', el premi no s’hagués repartit a causa de la cancel·lació del programa.

També pots llegir...

 

Comentaris

envia el comentari