La parella d'Alejandro Sanz, Rachel Valdés, va mantenir un idil·li amb Mick Jagger

Rachel recorda amb molt d'afecte aquella etapa de la seva vida

Rachel Valdés va matenir una relació amb Mick Jagger
Rachel Valdés va mantenir una relació amb Mick Jagger | CatalunyaDiari.cat

L’actual parella d’Alejandro Sanz, Rachel Valdés, hauria tingut un passat sentimental bastant agitat tot i la seva joventut. A la cubana, que ara té 30 anys, se l’ha relacionat recentment amb el cantant Mick Jagger, amb qui va mantenir una relació fa uns anys segons el mitjà ‘Corazón’. Mick Jagger hauria quedat profundament enganxat a ella, fins al punt que hauria viatjat habitualment a Cuba només per poder  veure-la; una relació que van mantenir en secret i que només va transcendir al seu cercle més íntim d’amistats.

 

Per la seva banda, la cubana hauria afirmat en diverses ocasions als seus amics, que estava molt enamorada del cantant, de 76 anys, i que no es tractava només de passió o fascinació per la seva mítica figura. Al final, van posar punt final a la seva relació pels múltiples compromisos professionals del cantant, però Rachel Valdés continua guardant un record molt bonic d'aquella etapa i es refereix a ell afectuosament amb el sobrenom de 'El abuelito'.

 

Mick Jagger va estar molt enamorat de l'artista cubana
Mick Jagger va estar molt enamorat de l'artista cubana | CatalunyaDiari.cat

També va mantenir una relació amb el cantant Marc Anthony

Les aventures amoroses de Rachel Baldés no acabarien aquí, ja que també ha sortit a la llum que va mantenir un breu però intens idil·li amb el cantant Marc Anthony. De fet, durant el 2016, Rachel va aparèixer en el videoclip de la cançó del cantant 'Traidora', la lletra de la qual, segons apunten les males llengües, està basada en la seva vida.

 

Posteriorment, Rachel va conèixer un prestigiós advocat català, representant d’importants futbolistes, amb qui va tenir un fill, i amb qui manté actualment una relació cordial pel benestar del seu fill.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari