Raquel Perera, molesta per la nova relació d'Alejandro Sanz

L'ex del cantant hauria manifestat el dolor que li causa veure com Alejandro refà la seva vida sentimental amb Rachel Valdés

Raquel Morera es mostra dolguda per la nova relació d'Alejandro Sanz
Raquel Morera es mostra dolguda per la nova relació d'Alejandro Sanz | CatalunyaDiari.cat

Sembla que Alejandro Sanz ha oblidat completament la recent ruptura entre ell i Raquel Perera, amb qui el van unir 12 anys d’amor i dos fills en comú. El cantant exhibeix orgullós la seva nova conquesta amorosa, la cubana Rachel Valdés, qui s’ha convertit en la seva parella oficial després que s’hagin publicat unes fotografies d’ambdós gaudint d’un dia de platja amb la filla del cantant, Manuela, fruit de la seva relació amb Jaydy Michel.

Perera està dolguda perquè el cantant hagi refet la seva vida tan aviat

Així doncs, Alejandro fa un pas més en la seva relació i ha decidit presentar als seus fills grans el seu nou amor, cosa que confirmaria que la seva relació va per bon camí i que ha aconseguit esborrar d’un cop tots els seus records amb la seva exdona Raquel Perera. Aquesta però, i segons informacions del cercle íntim d’ella, no estaria prenent-se gens bé l’actitud tan afectuosa i familiar que està tenint el cantant amb la cubana, i estaria patint en silenci en veure les imatges de la nova vida d’Alejandro.

 

Portada de la revista '¡HOLA!'
Portada de la revista '¡HOLA!' | Hola

 

Una font propera a Raquel, confirmava aquesta versió: «Ho està passant molt malament. Li fa molt mal veure aquest tipus de fotografies. És com si Alejandro gaudís exhibint a Rachel, quan tan sols han passat uns mesos des de la seva ruptura. A més a més, per què posa aquest home la frase ‘el bucle de la felicitat’ sota una imatge que va fer ell mateix amb la seva nova parella? Són ganes de fer més mal...».

A més a més, el seu fill gran Alejandro, fruit de la relació entre el cantant i Valeria Rivera, també coneixeria ja al nou amor del cantant. Tot i que el cercle més proper del cantant assegura que aquest vol anar pas a pas amb la relació, els seus actes delaten, en paraules de l’entorn de Raquel, que «el cantant vol esborrar d'un cop el seu passat sentimental més recent».

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari