El fill petit de Mireia Canalda pateix un greu accident domèstic

Afortunadament, el petit es troba bé, però la família va patir un greu ensurt i va haver de traslladar el menor a l'hospital
El fill petit de Mireia Canalda pateix un greu accident domèstic | Catalunya Diari

 

La barcelonina Mireia Canalda ha patit un dels pitjors ensurts de la seva vida. Nuno, el seu fill petit, ha estat víctima d'un greu accident domèstic, un fet que va provocar que tota la família hagués de sortir corrents cap a l'hospital. Afortunadament, la història ha acabat amb un final feliç, i tal com ha fet patent la mateixa Canalda a través d'una publicació a Instagram, el nen es troba en perfecte estat.

 

 

Es va fer un tall de 5 cm de llargària i profunditat

Així les coses, el petit Nuno estava caminant amb un got de vidre a les mans quan va ensopegar. I, en caure a sobre i trencar-se, es va fer un tall al pit «d'uns 5 cm de llarg i profund fins a les costelles», relata la seva mare.

 

De fet, és precisament gràcies a les costelles que l'incident «no ha estat greu, ja que han frenat el tall». La presentadora catalana ha volgut, a més, servir-se de la publicació per donar les gràcies «a la vida» pel fet que tot hagi quedat en una simple anècdota.

 

«Cap ferida serà més autèntica que la meva»

Mireia Canalda fa patent la tranquil·litat que senten ella i el seu marit —l'exnedador Felipe López— a través d'una broma que conclou el text que acompanya la fotografia: «Ja tinc disfressa per a Halloween, i cap ferida serà més autèntica que la meva».  

 

 

 

 

També et pot interessar...