El fill petit de Mireia Canalda pateix un greu accident domèstic

Afortunadament, el petit es troba bé, però la família va patir un greu ensurt i va haver de traslladar el menor a l'hospital

Mireia Canalda
El fill petit de Mireia Canalda pateix un greu accident domèstic | Catalunya Diari

La barcelonina Mireia Canalda ha patit un dels pitjors ensurts de la seva vida. Nuno, el seu fill petit, ha estat víctima d'un greu accident domèstic, un fet que va provocar que tota la família hagués de sortir corrents cap a l'hospital. Afortunadament, la història ha acabat amb un final feliç, i tal com ha fet patent la mateixa Canalda a través d'una publicació a Instagram, el nen es troba en perfecte estat.

Es va fer un tall de 5 cm de llargària i profunditat

Així les coses, el petit Nuno estava caminant amb un got de vidre a les mans quan va ensopegar. I, en caure a sobre i trencar-se, es va fer un tall al pit «d'uns 5 cm de llarg i profund fins a les costelles», relata la seva mare.

De fet, és precisament gràcies a les costelles que l'incident «no ha estat greu, ja que han frenat el tall». La presentadora catalana ha volgut, a més, servir-se de la publicació per donar les gràcies «a la vida» pel fet que tot hagi quedat en una simple anècdota.

«Cap ferida serà més autèntica que la meva»

Mireia Canalda fa patent la tranquil·litat que senten ella i el seu marit —l'exnedador Felipe López— a través d'una broma que conclou el text que acompanya la fotografia: «Ja tinc disfressa per a Halloween, i cap ferida serà més autèntica que la meva».  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Este fin de semana he tenido un sustito. Caminaba con un vaso de cristal en l mano y me he tropezado. Al caer encima, me ha cortado el pecho unos 5cm de largo y profundo hasta las costillas. Gracias a ellas, no ha sido grave ya que han frenado el corte. Pero lejos de alarmarlos, queremos deciros que estoy muy bien y mis papis extremadamente agradecidos a la vida de que solo haya sido un gran y enorme susto que pasará en el tiempo como una anécdota. Agradecer también a todos los que os habéis preocupado. Soy un campeón muy caliente, mis papis están muy orgullosos de mí y tranquilos, que estoy bien y haciendo vida completamente normal. Ahhhh!!!! Ya tengo disfraz para halloween y ninguna herida será más auténtica que la mía #nuno #canalda #susto #herida #corte no caminéis con cristal en la mano y cuando pasa la gravedad, agradece y ríete de todo. #cestlavie #positivemind

Una publicación compartida de Mireia Canalda (@mireiacanalda_) el

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari