Chabelita, obligada a abandonar el seu habitatge

El motiu ha estat un conflicte amb la propietària del pis i examiga de Chabelita

Kathy, examiga de Chabelita, explica la seva versió a 'Viva la vida'
Kathy, examiga de Chabelita, explica la seva versió a 'Viva la vida' | TELECINCO

A Chabelita se li acumulen els conflictes. Ara, la filla d’Isabel Pantoja ha estat ‘desnonada’ del seu pis per un nou front obert, aquest cop amb la propietària del pis on vivia de lloguer, Kathy, qui va manifestar a ‘Viva la vida’ fa uns dies, que si Isa P. no estava d’acord amb les seves participacions televisives, podia fer les maletes i abandonar casa seva.

 

Kathy i Chabelita eren amigues

Una nova amistat trencada per Chabelita, que últimament manté una dinàmica d’enfrontaments oberts amb familiars seus i ara també amb amistats. Així doncs, Kathy, que era amiga seva i que li havia deixat en lloguer el pis on vivia actualment Chabelita, assistia de nou a ‘Viva la vida’, aquest cop per visualitzar les imatges de l’abandonament de Chabelita de casa seva, en què es podia veure com aquesta sortia de l'habitatge carregada de maletes i acompanyada del seu xicot Asraf, que l’ajudava a posar-les dins el maleter del cotxe.

 

Chabelita en una escena del seu videoclip
Chabelita ja s'ha estrenat com a cantant | YouTube

 

«No entenc aquestes imatges. Ella aquell dia em va parlar perfectament dins de casa. El que no entenc és per què dos o tres dies abans, quan anava amb Asraf, no em parlava. Em va enviar un missatge i em va dir que se n’anava aquell migdia i jo li vaig dir: 'Deixa les claus a casa, em sap greu que acabem així, però és la teva decisió'», comentava amb decepció la seva examiga Kathy.

Després d’aquest episodi doncs, la seva amistat es dona per acabada, i Chabelita ha decidit començar una nova etapa anant-se’n a viure a la casa que té a El Puerto de Santa María.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari