Irene Rosales revela l'estat de salut de 'Doña Ana'

La dona de Kiko Rivera ha explicat a 'Viva la Vida' com s'està vivint aquesta notícia a Cantora

Irene Rosales a 'Viva la vida'
Irene Rosales parla a 'Viva la Vida' sobre l'estat de salut de 'Doña Ana'   | Telecinco

Irene Rosales ha estat l'encarregada de revelar com és l'estat de salut actual de 'Doña Ana', la mare d'Isabel Pantoja. La matriarca porta des de dijous passat ingressada a l'Hospital Porta del Sud, en Jérez.

'Doña Ana' està conscient

Durant una connexió amb el reporter José Antonio León, la tonadillera no ha pogut dir res, deixant clara la seva preocupació per la seva mare. És per això, que en aquesta ocasió, ha estat Irene Rosales l'encarregada de donar la cara davant les últimes informacions. La dona de Kiko Rivera ho ha fet a través del programa 'Viva la Vida', lloc en el qual col·labora habitualment. «'Doña Ana' és una dona que ja està molt gran i ha estat sempre molt activa, i l'edat no perdona... Tot es complica una miqueta més. Està en planta, està conscient, amb la família», assegurava Irene Rosales.

Chabelita no ha anat a veure la seva àvia

A més, la dona de Kiko Rivera ha volgut deixar clar que tota la família s'ha mantingut molt unida en aquests últims dies i que tots han visitat a 'Doña Ana' per a mostrar-li el seu suport. No obstant això, Rosales ha volgut matisar que Chabelita «no ha anat, que jo sàpiga».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari