Nagore Robles i Sandra Barneda, en plena guerra per la custòdia del seu gos

Les dues coincidiràn al plató de 'MYHYV'

L'exparella va acabar amb la relació recentment, després de 3 anys juntes
L'exparella va acabar amb la relació recentment, després de 3 anys juntes | TELECINCO

Malgrat no tenir fills, la ruptura entre Sandra Barneda i Nagore Robles està sent més dura de l'habitual, ja que ambdues estan lluitant per la custòdia de la seva mascota. Es tracta d'un gos de color blanc anomenat Nash, la vida del qual s'ha vist trastocada per la ruptura de la parella.

Pel que sembla, de moment, ambdues es coordinen per a veure al gos, encara que això sí, ho fan a través de terceres persones per a evitar veure's les cares. Pel que sembla, aquesta tercera persona seria la seva empleada de la llar.

La treballadora ha estat vista amb una bossa negra d'esport a l'entrada de la porta de Nagore. Després de deixar la bossa, l'empleada va ser vesta passejant al gos i deixant-lo a casa de Sandra, complint així amb les exigències de la seva cap.

L'exparella compartirà plató

Malgrat la mala relació que sembla existir entre ambdues, La presentadora catalana ha volgut deixar clar que no li importarà coincidir amb Nagore en 'MYHYV': «No m'ha importat mai compartir plató amb ella, tampoc ara», assegurava fa uns dies.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari