Bertín Osborne s'emociona parlant de la malaltia del seu fill

El presentador de Mediaset demana consideració amb la gent que pateix discapacitats

Bertin Osborne i Fabiola amb el seu fill
Bertin Osborne i Fabiola amb el seu fill | CEDIDA

Bertín Osborne, que acaba de fitxar per 'Viva la Vida', ha acudit a un esdeveniment en el dia Mundial de la Paràlisi Cerebral. El presentador ha anat acompanyat de la seva dona i del seu fill Kike, que va néixer amb una lesió cerebral que l'ha mantingut a l'hospital en diverses ocasions.

Durant l'acte Bertín no va poder evitar emocionar-se en parlar de la malaltia del seu fill i de tot el que això comporta, ja que la paràlisi impedeix que Kike pugui créixer amb normalitat. «Avui és un dia molt especial perquè, a més del Dia Internacional de la paràlisi cerebral, és l'aniversari de la nostra fundació. És el dia mundial de les persones invisibles», començava dient el presentador de Mediaset, per a després afegir que «Són persones brillants que estan tancades en un cos que no els pertany».

L'ajuda i el respecte són dos elements crucials

Enmig del seu discurs, Bertín ha volgut deixar clara la seva intenció d'ajudar a altres famílies que es troben en la mateixa situació que Kike. «No amagarem a Kike com es feia abans. Gairebé preferim conscienciar a les famílies que no tenen nens amb problemes, perquè quan els seus nens vagin al col·legi i vegin als nostres no els facin burles. Continua havent-hi discriminació. És natural perquè hi ha una falta de coneixement. Potser no poden jugar al futbol amb ells, però sí que els poden fer un petó i una abraçada», assegurava el presentador.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari