Risto Mejide deixa aparcada la seva aventura política per gaudir de la petita Roma

Després del seu naixement, ha pres la decisió d'aprofitar al màxim la seva baixa per paternitat

Risto Mejide al seu programa 'Todo es mentira'
Risto Mejide ha decidit centrar-se en la seva filla Roma| Cuatro

L'arribada de Roma ha sigut una gran alegria per Risto Mejide i Laura Escanes però també ha suposat un gran canvi en els seus plans. I és que amb el seu naixement, i per poder gaudir-ne plenament, el presentador hauria decidit aparcada la seva decisió de fer el salt a la política.  

El publicista havia fundat el partit 'Peor no lo haremos' amb les clares intencions de presentar-se a les eleccions del 10 de novembre. Tot i que algunes enquestes li donaven 1 o 2 diputats, sembla que la seva carrera política haurà d'esperar. 

Risto deixa les portes obertes

Risto havia de comunicar la seva decisió el passat dimecres en una connexió en directe amb el seu programa 'Todo es Mentira', conduït per Marta Flich mentre ell es troba de baixa per paternitat. 

Risto Mejide en 'Todo es Mentira'
Risto Mejide a 'Todo es Mentira' quan havia de comunicar la seva decisió| Cuatro

 

Finalment, però se'l va poder veure en l'espai de les tardes de Cuatro. «Risto ens farà patir un mica més i no ho dirà avui. Haureu d'estar atents al programa els pròxims dies per conèixer el desenllaç», explicava a l'audiència la seva substituta. 

Els polítics opinen de Risto

Aquell mateix dia, van emetre un reportatge per veure si els polítics el veien com un rival perillós o que opinaven sobre ell. La ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, afirmava que «l'encantaria tenir-lo al Congrés». Rita Maestre, de Más País, relativitzava l'impacte del seu partit: «Les enquestes donen moltes voltes i entenc el cansament, el tedi de la gent». 

La diputada socialista María Luisa Carcedo es quedava amb un concís «totes les persones tenen dret a ser escollides», mentre Pablo Casado buscava una explicació a l'èxit de Mejide als sondejos. «La gent està i ho entenc, he tingut el plaer de coincidir amb Risto, però crec que és millor presentador que polític i a més, aquesta vida és molt dura». 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari