Blas Cantó representarà Espanya a 'Eurovisió 2020'

TVE ha fet oficial la participació de l'exmembre d'Auryn al Festival de la Cançó

Televisió Espanyola ha anunciat aquest dissabte, 5 d'octubre, que el cantant Blas Cantó serà finalment el representant espanyol d'Eurovisió 2020. La notícia arriba dies després que la mateixa cadena anunciés que l'elecció del representant del pròxim festival seria a través de selecció interna, a diferència dels dos anys anteriors.

Així, Blas Cantó, conegut per formar part durant anys del grup Auryn i que actualment està triomfant amb la seva carrera en solitari,  farà un salt més en la seva carrera amb l'objectiu de deixar en bon lloc a Espanya en el pròxim festival de la cançó, l'esdeveniment musical més important de l'any a escala global i un dels esdeveniments anuals amb més audiència a tot el món.

Blas Cantó intentarà deixar Espanya en bon lloc | Instagram

 

El festival d'Eurovisió 2020 se celebrarà durant els pròxims 12, 14 i 16 de maig, sent l'últim dia la data de la gran final, a la ciutat holandesa de Rotterdam, després que Països Baixos guanyés el festival en l'edició de 2019 amb el cantant Duncan Laurence i la seva cançó 'Arcade'.

Blas Cantó supera a altres favorits com Ruth Lorenzo, David Bustamante i Cristina Ramos

El nom de Blas Cantó porta anys sonant com una de les veus que podrien representar a Espanya en Eurovisió. Els anomenats 'eurofans', seguidors incondicionals del concurs, volien la seva elecció gràcies pel fet que és un dels cantants més versàtils del panorama musical espanyol actual, com va demostrar amb la seva victòria a 'Tu cara me suena' .

Aquest any, després de la notícia que TVE faria una selecció interna per a triar al representant espanyol, els 'eurofans' van començar a fer les seves travesses per a veure qui podia ser el triat. La cadena havia anunciat també alguns noms que remenava per a la cita musical, entre ells el de Ruth Lorenzo, que ja va participar en 2014 amb 'Dancing in the rain' i va obtenir una meritòria desena posició.

Blas Cantó té 7 mesos per a preparar-se per 'Eurovisión' | Cedida

 

Malgrat tot, el nom de Ruth havia caigut de la llista, conformada també per altres pesos pesants com Cristina Ramos o David Bustamante, l'últim gran favorit per a emportar-se l'honor. Molts 'eurofans' no estaven d'acord amb l'elecció del càntabre i ja s'estaven portant les mans al capdavant en les xarxes, per la qual cosa l'elecció de Blas Cantó ha suposat un doll de tranquil·litat per a tots ells.

També et pot interessar...