Christian Gálvez en la presentació del seu llibre 'Matar a Leonardo Da Vinci'

Així és la vida de Christian Gálvez sense 'Pasapalabra'

El presentador haurà de centrar-se en els seus negocis, tot i que encara té contracte amb Mediaset

La suspensió immediata per ordre del Tribunal Suprem de 'Pasapalabra' ha suposat un xoc per a tots els seus seguidors. Han estat molts anys de programa amb la figura de Christan Gálvez al capdavant.

El madrileny feia dotze anys que presentava 'Pasapalabra' amb gran esforç i il·lusió, però ara que s'ha quedat sense treball, Gálvez haurà de buscar altres sortides professionals. 

? T'interessa aquesta notícia? Ara pots rebre aquesta i moltes més gratis al teu mòbil  fent clic aquí

Encara manté el contracte amb Telecinco

El madrileny encara té contracte amb Telecinco, però a banda del seu programa, també té altres projectes professionals. De sobres és coneguda la seva afició per Leonardo da Vinci sobre el qual ha escrit nombrosos llibres, motiu pel qual va estudiar Història d'Arts a la UNED. La seva fascinació per l'artista florentí li va portar a ser nomenat «expert mundial en Leonardo da Vinci» i convidat a participar en un projecte per a l'exhumació i recuperació de l'ADN de Da Vinci.

Christian Gálvez en la presentació del seu llibre 'Matar a Leonardo Da Vinci'
Christian Gálvez ha estat comissari d'una exposició sobre Leonadro Da Vinci | Cedida

 

El presentador té una vida molt polifacètica

Gálvez també va participar com a comissari de l'exposició 'Leonardo da Vinci. Los rostros del genio', al Palacio de Alhajas de Madrid.  Però no sols viu de l'art, ja que ha fundat sis empreses. Actualment el presentador és propietari de la productora 47 Ronin SL l'actiu de la qual compta amb més d'un milió d'euros i amb la qual ha produït des de treballs discogràfics fins a curts i llargmetratges. 

El presentador també ocupa el lloc d'administrador solidari en la societat  'Lienzos y Estrellas SL' encarregada de la promoció d'espectacles, realització d'esdeveniments, promoció i direcció d'obres de teatre, presentació i divulgació d'obres científiques, literàries, artístiques i històriques.

També et pot interessar...