Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pasapalabra

Telecinco haurà de deixar d'emetre 'Pasapalabra'

Així ho dicta la sentència del Suprem | Mediaset ha perdut la batalla judicial contra la cadena britànica ITV
Pasapalabra
Pasapalabra s'haurà de deixar d'emetre | Telecinco

 

El Tribunal Suprem ha desestimat el recurs de cassació interposat per Mediaset Espanya contra la sentència de l'Audiència Provincial de Madrid sobre el contracte subscrit amb la productora ITV, en relació amb els drets d'emissió del programa Pasapalabra i haurà de cessar «immediatament» l'emissió del programa que presenta Christian Gálvez.

La sentència del Suprem és ferma

De moment Mediaset no s'ha pronunciat i no se sap quan entrarà en vigor la decisió del Tribunal Suprem. El Suprem no va admetre ja el passat mes d'abril el recurs que la companyia va presentar fa dos anys després d'una sentència de l'Audiència Provincial de Madrid de setembre del 2016, que venia precedida d'una altra dictada pel Jutjat del Mercantil de febrer del 2014, on  es condemnava a la propietària de Telecinco al pagament d'una indemnització de 5,4 milions d'euros  «per la producció i emissió del programa durant els tres primers anys transcorreguts des de l'inici del conflicte».

També es fixava llavors una  indemnització a la britànica ITV de 1,1 milions d'euros en relació amb el contracte i una altra de 454.218 euros en concepte de beneficis obtinguts per la venda de marxandatge.

Perd la seva última esperança

Així doncs, sembla que Mediaset ha cremat la seva última esperança que tenia dipositada en el recurs al Tribunal Suprem, qui s’ha mostrat ferm respecte el futur del programa que presenta Christian Gálvez.  La sentència expressa que s’haurà de cancel·lar de forma imminent, quedant a més prohibida la possibilitat de «reprendre en el futur, l'emissió, edició, producció, reproducció, comunicació pública, transformació o qualsevol altra forma d’explotació del programa 'Pasapalabra' o qualsevol altre programa de televisió que tingui un format idèntic o similar».

Sembla que amb això a Mediaset no li queda cap altra solució que acabar amb un dels seus programes estrella, que s’ha convertit en històric a través dels anys i que ara té els dies comptats.

També et pot interessar...

 
  • Christian Gálvez escridassa en directe l'equip blau de 'Pasapalabra'