Froilà i Mar Torres assisteixen junts a un partit del Real Madrid

La parella es va presentar al Santiago Bernabéu per gaudir del partit entre l'equip blanc i el Bruges belga

Froilà i Mar Torres van assistir al patit del Real Madrid amb el Brujas
Froilà i Mar Torres van assistir al patit del Real Madrid amb el Bruges | CatalunyaDiari.cat

La parella formada per Mar Torres i Froilà de Marichalar, que van reprendre la seva relació fa pocs mesos després d’un temps separats, comencen a fer aparicions públiques junts, mostrant que el seu amor és ara més estable que en el passat. Així ho van fer  quan van assistir junts al partit entre el Real Madrid i el Bruges, que pertany a la segona jornada de la Champions League.

Tot i que no els va acabar d’agradar la presència de fotògrafs a l’entrada de l’estadi Santiago Bernabéu, la parella va saludar amb educació i fins i tot de manera amable.

Froilà se'l veu més assenyat

Froilà ha realitzat un canvi personal important des que ha reprès la seva relació amb Mar Torres i des d'aleshores se'l pot veure duent una vida més tranquil·la i amb un caràcter més assossegat, cosa que contrasta amb l’antic Froilà que era conegut per les seves festes nocturnes i per tenir problemes de comportament. El fill de la infanta Helena ha canviat fins i tot de forma de vestir, i ha passat de les americanes i roba formal a una indumentària més esportiva.

 

Froilà i Mar Torres, a l'entrada del Santiago Bernabéu
Froilà i Mar Torres, a l'entrada del Santiago Bernabéu | CatalunyaDiari.cat

 

La relació sentimental que viuen ara mateix Froilà i Mar Torres està en un moment immillorable, lluny dels alts i baixos que va patir la parella en el passat; ara, ambdós gaudeixen de plans junts i fins i tot queden amb les seves respectives famílies per realitzar dinars i reunions familiars.

També et pot interessar...

  • Mar Torres, parella de Froilà, i el seu radical canvi d'imatge
  • Froilà de Marichalar i Mar Torres mantenen una relació sòlida

 

 

Comentaris

envia el comentari