Ingressen la mare d'Isabel Pantoja pel seu delicat estat de salut

Cantora està en estat d'alarma després de conèixer aquesta notícia

Isabel Pantoja va mostrar-se molt afectada en el plató
Isabel Pantoja molt afectada per l'estat de salut de la seva mare   | TELECINCO

Si Isabel Pantoja no tenia prou amb la guerra que existeix en el si de la seva família, ara se li ha sumat una nova preocupació. I és que la seva mare, la mítica 'Doña Ana' de 88 anys, ha hagut de ser ingressada a l'Hospital Puerto Real de Cadis a causa del seu delicat estat de salut.

Ana Pantoja lluita contra una malaltia 

La revista 'Semana' és la que ha donat l'exclusiva sobre la situació de la mare de la 'tonadillera', que ha portat a aquesta a cancel·lar la seva presència en els enregistraments del programa on exerceix de jurat, 'Idol Kids'. 'Doña Ana' fa molt de temps que arrossega una malaltia, i a causa de la seva avançada edat, totes les alarmes de Cantora s'han disparat.

El delicat estat de salut que es troba la matriarca preocupa molt a la família. Fins i tot Isabel Pantoja va signar una clàusula en el seu contracte abans d'entrar a 'Superviventes' indicant que estaria informada en cas que la seva mare empitjorés.

De moment es desconeix el motiu que ha portat a l'anciana a l'hospital. S'ha fet públic que els seus fills, especialment Isabel i Agustín, l'estan acompanyant en aquest moment. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari