La 'influencer' i el publicista esperen el seu primer fill junts

Laura Escanes i Risto Mejide mostren la primera fotografia de la seva filla

La parella ha decidit mantenir l'anonimat de Roma fins que aquesta tingui edat per decidir sobre la seva imatge

La filla de Laura Escanes i Risto Mejide, Roma, ja ha nascut i tal com va confirmar anteriorment la parella, faran tot el possible perquè  la seva filla continuï en l’anonimat fins que aquesta tingui edat per decidir per ella mateixa. És per això que no publicaran cap instantània de la cara del seu bebè nounat ni ara ni durant la seva infància, per preservar així la intimitat i l’anonimat de la seva filla. Això no impedeix que  mostrin d'altres com la que acaben de publicar a l'Instagram.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y nuestra vida cambia para siempre. Bienvenida pequeña Roma. Te amamos. Gracias por todos los mensajes de cariño que estamos recibiendo. Estamos desconectados dedicándonos a un angelito y conociéndonos poco a poco. Gracias a todo el personal del Hospital de Barcelona por su profesionalidad, atención y cariño. En especial a la Dra.Bonino y a Àngels Ribó por el regalo más maravilloso de mi vida. #BienvenidaRoma

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

Aquesta decisió va ser presa conjuntament per la parella fa uns mesos tal com van anunciar, i tot indica que els seus plans no han canviat; de fet, Risto ha actuat de la mateixa manera amb el seu fill Julio, que ja té 9 anys, i que apareix habitualment d’esquena a les fotografies que publiquen a les xarxes de la parella. Roma ho ha fet de la mateixa manera, d'esquena.

 

Julio, el fill de Risto Mejide, sempre apareix d'esquena a les instantànies
Julio, el fill de Risto Mejide, sempre apareix d'esquena a les instantànies | INSTAGRAM

 

Els famosos tenen opinions diferents respecte a la imatge dels menors

Tot i la decisió tan ferma que han pres Escanes i Mejide, no tots els famosos comparteixen la seva opinió, i en el ventall de ‘celebrities’ amb fills n'hi ha per tots colors. Un exemple seria el cas de  Chiara Ferragni i Fedez, que mostren el dia a dia del seu fill Leone a les xarxes, esdevenint el nen protagonista absolut de la majoria de contingut que la parella publica a internet.

 

Chiara Ferragni i Fedez no tenen cap problema en mostrar imatges del seu fill
Chiara Ferragni i Fedez no tenen cap problema en mostrar imatges del seu fill | INSTAGRAM

 

Un altre cas més complicat és el de pares separats, quan hi ha una diferència de criteri entre ambdós, com és el cas de  David Bisbal i Elena Tablada, que s’han enfrontat als tribunals per aquest motiu, fins que un jutge va dictaminar en contra de publicar la imatge de la seva filla a les xarxes. Altres, com Ana Boyer i Fernando Verdasco prefereixen utilitzar les revistes per mostrar la cara dels seus fills en boniques exclusives.

En algunes situacions més particulars, els nens que són fills de personatges famosos no poden decidir sobre la seva imatge pública, com és el cas dels fills de la família reial, o els menors de caps d’estats d’alguns països; aquí la cosa es complica i ningú s’exalta en veure les cares dels néts del rei Joan Carles, per exemple, a les portades dels mitjans.

 

També et pot interessar...

  • Primeres paraules de Risto Mejide després de ser pare
  • Laura Escanes i Risto Mejide ja són pares