Foto de Pilar Rahola al 'Tot es mou' de TV3.

Josep Cuní li «fa la cobra» en el seu retrobament amb Pilar Rahola

Els periodistes van ser els grans protagonistes de l'últim programa del 'FAQS'

El 'FAQS' d'aquest dissabte tenia reservada una grata sorpresa per un dels seus principals convidats, Josep Cuní. El periodista va poder retrobar-se amb la persona amb qui va formar un dels duos més recordats de la televisió catalana: Pilar Rahola. I l'encontre no va defraudar. Només començar, quan Rahola va voler compensar el fet de no felicitar-lo pel seu aniversari, perquè no recorda ni el de la seva «pròpia mare», amb un petó als llavis, Cuní li va «fer una cobra» en tota regla.  

Aquest moment seria el primer per rememorar la relació entre aquells que Cristina Puig va definir com «els Roper de la Tele». I els seus primers intercanvis de paraules li van donar la raó.  Sobre les famoses paelles de Rahola, Cuní admetia que «mai m'hi ha convida't» i Rahola contestava: «Et molesta?». A l'acusació que «m'han dit que a vegades l'arròs li queda obert» de l'antic presentador dels 'Matins' la que va ser la seva col·laboradora responia: «A les meves paelles hi ha molt 'indepe' irredempt, tu ets 'indepe' irredempt?».

La parella Cuní-Rahola amb tota la seva essència

Tots dos han aprofitat el programa de TV3 per analitzar a la seva manera la figura de Pedro Sánchez. Rahola l'acusava de ser un «narcisista», de donar la imatge de «o jo o Espanya s'enfonsa». Cuní replicava que  «si no hi ha ego, no pots dedicar-te a la política, com tampoc ser comentarista estrella». A aquesta clara referència a la seva persona, la tertuliana afirmava: «L'ego el té ell, jo tinc la raó». 

Cuní i Rahola
Rahola i Cuní en ple debat al programa de TV3 | FAQS

Continuant amb el debat, en el seu habitual to d'amor-odi, Cuní expressava no voler comentar res sobre la futura sentència pel procés i es queixava del fet que «m'heu portat perquè m'alliçoni sobre la realitat d'aquest país?». Ella argumentava: «Puc entendre, Josep, que el teu paper és d'observador, però jo no puc. Dono una opinió que tothom sap que és autèntica».  

També et pot interessar...