rahola negre

Pilar Rahola marxa d'una connexió després de ser insultada: «Blanquejadora de terrorisme»

Javier Negre i Miguel Ángel Rodríguez han carregat durament contra ella a 'Todo es mentira'

L'agressió a una periodista de Telecinco per part de manifestants independentistes durant l'1 d'octubre ha estat condemnada majoritàriament dins del món polític i de la comunicació, del sector independentista o no independentista. Un exemple ha estat Pilar Rahola  en la seva participació en el programa de Cuatro 'Todo es mentira' on ha criticat qualsevol mena de violència «vingui d'on vingui».    

Tot i que ha insistit en el fet que «davant la violència, tolerància zero» o demanar que «els periodistes han de fer la seva feina en llibertat», ha estat el centre dels atacs i insults de Miguel Ángel Rodríguez i Javier Negre, que dubtaven del seu compromís amb la no-violència. Precisament aquest últim ha estat el més dur, ja que després de dir que «Catalunya s'assembla cada cop més al País Basc», ha acusat Rahola de «blanquejar el terrorisme». 

Reaccions a les xarxes 

Davant d'aquesta situació de tensió,  Pilar Rahola no ha trigat a deixar la connexió amb el programa, una decisió molt aplaudida a les xarxes on han criticat la duresa de les paraules de negre.   

També et pot interessar...