Irene Rosales carrega contra la seva cunyada Chabelita: «Ets una pocavergonya»

Irene Rosales va esclatar durament a 'Viva la vida' contra l'actitud de la seva cunyada i la mala relació que està mantenint amb la seva família

Irene Rosales va parlar del seu matrimoni amb Kiko Rivera
Irene Rosales s'ha mostrat molt crítica amb Chabelita | TELECINCO

Chabelita s’estrenava com a cantant recentment amb un tema d’estil reggaeton, però la decepció per a la filla d’Isabel Pantoja va ser immensa quan el dia de la presentació del seu nou tema musical, no van assistir a l’esdeveniment ni la seva mare ni el seu germà Kiko Rivera.

 

Arran d’això, i de les especulacions sorgides des d’aleshores sobre la mala relació familiar, la seva cunyada, Irene Rosales, es va pronunciar en el programa ‘Viva la vida’ per parlar sobre el tema: «No entenc el numeret que ha muntat, fent pena perquè no hagin assistit a l’actuació quan per darrere se saben realment els motius», assegurava.

 

La relació entre Chabelita i Asraf, motiu de desavinences familiars

A continuació va voler aprofundir en el conflicte familiar, fent referència clara als motius de l’absència de la seva mare a l’actuació de la seva filla, que estarien relacionats amb unes imatges que la ‘tonadillera’ va veure en què Asraf, la parella de Chabelita, agafava amb força el braç d’ella, i que no van agradar gens a la cantant. Respecte a això, Irene Rosales assegurava: «Isabel pensava anar a l’actuació segur, al cent per cent. Però van passar certes coses després de les imatges que es van veure».

 

Imatges de la discussió entre Chabelita i Asraf
Imatges de la discussió entre Chabelita i Asraf | TELECINCO

 

Irene titlla de pocavergonya a Chabelita

Irene Rosales però, no es va quedar aquí, i de seguida va començar a elevar el to en què es referia a la seva cunyada: «L’han recolzat moltíssim, però sempre ha fet el que ha volgut», va dir tractant-la de capritxosa i de nena consentida.

 

La cosa no es va quedar aquí però, ja que Irene va voler parlar sobre l’actitud ofensiva que va tenir Isa Pantoja durant el dia de la presentació del seu tema, cosa que ha disgustat molt als membres de la seva família: «Va baixar de l’escenari i la primera cosa que va dir és que ella no té problemes ni amb la justícia ni amb les addicions», va esclatar Rosales, fent referència a unes declaracions que hauria realitzat Isa als mitjans, i que van resultar ser un cop baix per part de la més petita del clan Pantoja.

 

Chabelita s'enfonsa en un mar de llàgrimes per l'absència de la seva mare
Chabelita s'enfonsa en un mar de llàgrimes per l'absència de la seva mare | GTRES

 

Així doncs, Irene Rosales va reaccionar a les seves declaracions dirigint-se sense embuts a la filla de la 'tonadillera': «Ets una pocavergonya. Addiccions no, maca, malaltia. Gràcies a Déu que no les hagis de patir, però quan et refereixes a la teva família d’aquesta manera, és molt brut i molt vil».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari