Asraf li falta el respecte a Isabel Pantoja durant una trucada telefònica

El model li hauria penjat el telèfon a la seva sogra després d'una discussió

Asraf no manté una bona relació
Asraf no manté una bona relació amb la seva sogra Isabel Pantoja | CEDIDA

La relació entre Asraf i la seva sogra, la ‘tonadillera’ Isabel Pantoja, va cada vegada pitjor. El distanciament entre ambdós es va fer palès quan Omar va ser convidat per Isabel Pantoja a la seva festa d'aniversari celebrada a Cantora, en contra dels desitjos d'Asraf i Chabelita, que no volien haver de coincidir amb ell.

Des d'aleshores però, i tal com comenta el periodista del cor Antonio Rossi, el xicot de Chabelita, Asraf, hauria travessat una línia vermella, cosa que ha provocat que ara mateix la relació entre Isabel Pantoja i Asraf estigui en un punt de no retorn.

 

Un incident protagonitzat per la parella fa saltar les alarmes d'Isabel Pantoja

Tot va començar arran d’una discussió molt forta que van protagonitzar en ple carrer Chabelita i Asraf, la qual hauria acabat amb el model agafant del braç a Chabelita i emportant-se-la de manera brusca.

 

Imatges de la discussió entre Chabelita i Asraf
Imatges de la discussió entre Chabelita i Asraf | TELECINCO

 

Aquest gest tan lleig, que va quedar gravat per les càmeres del programa ‘Socialité’, no hauria agradat gens a la mare de Chabelita, que en veure-les va decidir trucar a Asraf per parlar amb ell i parar-li els peus. La cosa no va acabar gens bé en aquesta conversació telefònica, ja que segons informacions de Belén Esteban i Antonio Rossi, Asraf li hauria faltat el respecte a Isabel Pantoja i a més a més, l’hauria penjat el telèfon.

Així que tal com estan les coses, sembla que la relació entre ells dos va cap avall, i que hauria afectat també la relació mare-filla, ja que Chabelita s'hauria posicionat a favor del model, provocant que la seva mare deixi de parlar-se amb ella i no assisteixi al seu debut musical. A banda, l’entorn més proper a Isabel Pantoja hauria assegurat que la ‘tonadillera’ ha manifestat la seva por que Asraf li faci alguna cosa a la seva filla.

 

També et pot interessar...

 

 

Comentaris

envia el comentari