YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Gemma Mengual, sobre la polèmica amb Andrés Velencoso: «Va ser un malentès»

La nedadora ha parlat sobre aquest i altres temes personals en una entrevista concedida a 'La Vanguardia'

Gemma Mengual
Gemma Mengual, sobre la polèmica amb Andrés Velencoso: «Va ser un malentès» | Catalunya Diari

Gemma Mengual s'ha tornat a pronunciar en relació a una de les últimes polèmiques que l'han esquitxat aquest estiu. I és que, quan la separació amb el seu marit encara no s'havia fet pública, la revista 'Diez minutos' va publicar unes fotografies on apareixia gaudint d'una nit de festa en companyia del model català Andrés Velencoso, en les quals es podia apreciar com la parella es petonejava.

Malgrat que la nedadora va desmentir de seguida la notícia, el cert és que els rumors no van parar de créixer i d'escampar-se. Ara, la barcelonina ha concedit una entrevista a 'La Vanguardia' on ha tornat a manifestar-se sobre el tema, així com ha parlat d'altres temes relacionats amb la seva vida personal.

«Jo passo d'aquests temes», explica Mengual

Així les coses, Mengual es mostra d'allò més contundent quan li pregunten per la presumpta nova parella del de Tossa de Mar, la presentadora Lara Álvarez: «Ui, jo passo d'aquests temes. De veritat. Va ser un malentès que va succeir en el seu moment i ja està».

De fet, l'esportista assegura que «ni he tornat a coincidir amb ell; fa la seva vida i jo faig la meva, té les seves coses i jo les meves, i si ens veiem, 'hola, què tal?' i res més».

Gaudeix d'una bona relació amb el seu exmarit

Amb qui sí que gaudeix d'una bona relació és, precisament, amb el seu exmarit, de qui va separar-se tan sols uns mesos després d'haver-s'hi casat. «La meva relació amb el meu ex és fabulosa, perfecta, i els meus fills estan molt bé. Tot flueix», declarava la catalana.

Però la nedadora no s'ha quedat aquí, i ha deixat clar que, si ha estat fàcil, és perquè «hi ha harmonia i enteniment». No només això, sinó que Mengual assegura que «això és perquè ens guardem respecte i afecte».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari