L'amor entre Velencoso i Mengual, una incògnita encara per resoldre

La nadadora professional i el model internacional van coincidir a 'Joc de Cartes estiu' dies abans que els enxampessin fent-se un petó

Gemma Mengual i Andrés Velencoso van coincidir a 'Joc de Cartes estiu' abans que els enxampessin fent-se un petó
Gemma Mengual i Andrés Velencoso van coincidir a 'Joc de Cartes estiu' abans que els enxampessin fent-se un petó | TV3

Aquest estiu, la notícia de la possible relació amorosa entre Gemma Mengual i Andrés Velencoso sortia a la llum. La nedadora professional i el model internacional van ser enxampats junts, fent-se petons en públic «sense amagar-se», segons publicava en exclusiva la revista 'Diez Minutos'. Ara, després de l'emissió del programa 'Joc de Cartes estiu' on els dos famosos coincideixen, tot apunta que la gravació del programa de TV3 podria haver estat l'inici de la història d'amor.

Tots dos van coincidir a 'Joc de Cartes estiu'

Les fotografies que va publicar la revista 'Diez Minutos' són en una terrassa de Madrid, tot i que tots dos són de Barcelona. En elles apareixen afectuosos i també se'ls pot veure fent-se algun petó. Segons 'En Blau', es tracta d'unes imatges que corresponen a uns dies després de la gravació del programa de TV3, de manera que el mitjà apunta que el programa presentat per Marc Ribas va ser l'espurna que va encendre l'amor entre Velencoso i Mengual.

Una incògnita sense resoldre

No obstant això, segons la revista, la parella ja es coneixia des de feia temps, després d'haver coincidit en la sessió de fotos per un calendari benèfic de famosos de Chocrón. Allí haurien iniciat una amistat en què hauria acabat sorgint l'amor. D'aquesta manera, la relació entre Mengual i Velencoso segueix sent una incògnita sense resoldre tot i que cada vegada hi ha signes més evidents que demostren que les dues persones tenen alguna cosa més que una amistat.

Mengual va negar la relació

Mengual, qui s'ha separat recentment d'Eric Martín, amb qui va casar-se l'any passat després d'una relació de deu anys i amb qui té dos fills en comú, Jou i Nil, va negar rotundament la relació pocs dies després de la publicació de 'Diez Minutos'. «Conec l'Andrés, evidentment, però aquella nit estàvem acompanyats de més gent. Ell és molt bromista i estava jugant, diguem-ho d'aquesta manera, però entre nosaltres no hi ha res», va declarar.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari