Jordi Cruz confessa que és addicte al tabac: «Tinc aquest problema, és una drogoaddicció»

El jurat de 'Masterchef' parla sobre el seu estil de vida i confessa que, a la cuina, la truita francesa és «el seu taló d'Aquil·les»

Jordi Cruz, un dels cuiners més famosos del país, i que està passant per una de les millors èpoques de la seva vida amb l'èxit de 'Masterchef' i del seu restaurant, 'ABaC', ha parlat obertament sobre el seu estil de vida, les seves preferències a la cuina i alguna de les polèmiques del concurs de TVE. El català confessa que es troba en un bon moment professional, tot i que no es conforma i lluita per assolir més èxits.

En una entrevista per 'El Mundo', Jordi Cruz ha revelat la seva principal addicció: el tabac. Assegura que «és el seu únic vici» i que «demà ho deixa». No obstant això, el manresà diu que li fa «vergonya» dir que fuma, i que té «aquest problema, és una drogoaddicció».

 

«La truita francesa és el meu taló d'Aquil·les»

Segons el reconegut cuiner, el fet de ser fumador mai l'ha afectat a l'hora de posar-se davant dels fogons. «Vaig deixar un any de fumar i no va millorar el meu paladar, potser perquè el tinc molt entrenat. Potser és que sóc una bestiola estranya. Crec en el do natural, en la capacitat innata de fer les coses millor que la resta, encara que això s'ha d'entrenar per a arribar a l'excel·lència», explica.

D'altra banda, Jordi Cruz ha explicat quin és el plat que més se li resisteix a la cuina, una resposta que ha causat molta sorpresa. Explica que «el seu taló d'Aquil·les» és la truita francesa, però que li agrada «mantenir aquest punt dèbil». La truita francesa és el meu taló d'Aquil·les. No l'he volgut repetir en excés perquè m'agrada mantenir aquest punt feble que em mantingui amb els peus a terra, aquest toc d'inseguretat», explica.

El desmai de Lomana

El català també ha parlat d'una de les polèmiques més parlades de la darrera edició de 'Masterchef Celebrity': el moment en què Carmen Lomana es va plegar enmig d'una de les proves. Preguntat per si creu que va ser real o teatre, Cruz diu que té les seves sospites «que va ser una hàbil estratègia en un moment molt concret. Mai ho sabrem». 

Pel que fa a les crítiques dels qui s'oposen al tracte que fan amb alguns dels aliments, com desossar pollastres, escorxar conills i trossejar tonyines, Cruz afirma que «la gent es creu que el pollastre que comprem en el súper ja ha nascut sense plomes ni pell, dessagnat i tallat. Sortir per televisió explicant com es manipulen els productes no és dolent. Per exemple, el llamàntol: s'ha de cuinar en viu perquè si no es desfà. I hi ha tècniques per a fer que la bestiola ni s'assabenti», ha apuntat.

També et pot interessar...