Rosa Benito

Rosa Benito s'emporta 3.000 euros de premi

L'exdona d'Amador Mohedano va valer-se de la utilització d'un comodí per aconseguir guanyar el programa

Rosa Benito, que va aconseguir guanyar el programa 'Ven a cenar conmigo: gourmet edition', rebrà a la seva compta 3.000 euros de premi, que segons ella els utilitzarà per tapar forats.  La final del divertit concurs de cuina que barreja el gust pel bon menjar amb personatges coneguts arreu del país, va tenir lloc el dimarts 6 d'agost després del sopar a casa de la presentadora Belinda Washington.

En aquesta ocasió, l'amfitriona es va mostrar molt decidida a aconseguir la màxima puntuació per, així, convertir-se en la guanyadora. No obstant, un canvi d'última hora en la utilització dels comodins, va fer guanyador a l'exdona d'Amador Mohedano. Abans de saber qui aconseguia la victòria, però, van poder gaudir d'un esplèndid sopar a casa de Washington.

Un sopar que prometia

La presentadora prometia molt amb la seva forma de cuina, ja que com ella mateixa va explicar: «M'agrada cuinar, en plan gurmet, m'encanten les cuines marroquí i mediterrània, l'esferificació i també faig les meses coses en la cuina escocesa». Més enllà dels seus gustos gastronòmics, Washington va decidir rebre a les seves convidades, Rosa Benito, Loles León i Irma Soriano, amb un xampany francès, seguit d'un entrant anomenat 'Hakuna batata', que estava elaborat a base d'una crema de batata al curri amb gambot i poma verda.

Les concursants del programa 'Ven a cenar conmigo: gurmet edition'
Els somriures van estar assegurats en el sopar a casa de Belinda Washington | Telecinco

 

«També faré un segon entrant perquè es quedin amb gana. És un milfulls de foie i mango», va explicar la presentadora. Seguidament,  el plat principal va ser un turbot salvatge amb samfaina, peix que no va acabar de convèncer a les convidades, ja que totes van coincidir en què estava massa cru. Finalment, Washignton va sorprendre amb un postre que va titllar de 'Multi orgasmes', consistent en una sopa freda de fruites amb iogurt de nabius, al costat de un pastís de poma amb un granissat de patxaran. 

 

Unes postres i un final de festa molt 'sexuals'

Per a fer honor al nom del seu postre, la presentadora va voler sorprendre i divertir a les seves convidades amb un tupper sex, en el qual, Benito va descobrir que era un succionador de clítoris. Després dels riures i les bromes assegurades, va arribar el moment de les votacions. Sembla que totes les convidades van acabar molt satisfetes amb el sopar perquè de forma global el van puntuar amb un 8, fet que posicionava a Washington en el primer lloc. Malgrat això, la utilització d'un comodí va fer que Benito aconseguís recuperar la primera posició i fer-se amb la victòria en el programa i els 3.000 euros de premi.

Les concursants del programa 'Ven a cenar conmigo: gurmet edition'
Les concursants del programa en un moment de l'aperitiu | Telecinco

 

 

També et poden interessar...