Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier Vázquez, a la final de 'Supervivientes 2019'

Jorge Javier Vázquez publica unes fotografies d'ell completament nu

El presentador de Badalona ha deixat fotografiar el seu cos tapat només amb un llençol i a través d'una fina cortina de tul

Jorge Javier Vázquez, a la final de 'Supervivientes 2019'
El presentador de Badalona descansa després d'un dur any de treball | Catalunya Diari

 

Després de l'ensurt que va patir a principis d'any en patir un ictus, Jorge Javier Vázquez està passant ara per un moment tranquil que coincideix amb les seves vacances d'estiu. 

Fa unes setmanes es va acomiadar d'una de les edicions més exitoses de 'Supervivientes' i d'una temporada més a 'Sálvame', per a marxar de vacances, recarregar forces i tornar al setembre amb més ganes que mai.  De fet, està previst que el mateix mes de setembre comenci una nova edició de 'GH Vip', per tant, les forces les tornarà a necessitar més que mai.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Una sexy imatge al llit a través d'una cortina de tul

Mentrestant, el famós presentador està gaudint com mai del seu merescut descans. I ho està fent de tal manera que s'atreveix, fins i tot, a compartir íntimes imatges del seu cos a través del seu perfil d'Instagram. En aquest sentit,  aquest dimecres 7 d'agost, el de Badalona ha deixat a tots els seus seguidors bocabadats en publicar una fotografia en la qual es pot veure el seu cos nu i tapat, només, per un tímid llençol blanc. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quisiera ser un pez

Una publicación compartida por Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

A més a més, la foto és d'allò més artística, ja que es pot veure al presentador a través d'una cortina de tul que intueix una estança íntima i acollidora. Malgrat que no és una imatge amb la qual tingui als seus seguidors acostumats, el cert és que aquesta no ha estat l'única ocasió que el presentador ha decidit treure's la roba davant les càmeres.

També ho va fer fa un parell d'anys posant completament nu i, més tard, en un dels seus viatges a Grècia. Amb aquestes imatges queda clar que Jorge Javier està cada vegada més a gust amb el seu cos i que poca cosa l'importa del que diguin els altres. De fet, aquesta idea cobra més sentit després de veure que aquest mateix dijous, el presentador ha tornat a publicar una imatge en el mateix escenari que la primera, però ara, d'esquenes i literalment sense res de roba. En menys d'una hora, la fotografia ja aconseguit més de 4.000 'likes'.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Esperando a Godot

Una publicación compartida por Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

També et poden interessar...