Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Silvia Abril substituirà Arturo Valls a 'Ahora Caigo' durant l'estiu

Sílvia Abril riu amb un acudit sobre el seu marit a '¡Ahora Caigo!'

La dona d'Andreu Buenafuente ha estat al capdavant del programa durant les vacances d'estiu del seu presentador habitual, Arturo Valls

Silvia Abril substituirà Arturo Valls a 'Ahora Caigo' durant l'estiu
Silvia Abril substituieix Arturo Valls a 'Ahora Caigo' durant l'estiu | Atresmedia

 

Si una és segura, és que a Sílvia Abril sentit de l'humor no li falta. La dona d'Andreu Buenafuente ha estat l'escollida enguany per a presentar el programa '¡Ahora Caigo' d'Antena 3, durant les vacances del seu presentador habitual, Arturo Valls.

Així doncs, d'ençà que Abril està al capdavant del programa estrella de les tardes de la cadena, els acudits, els somriures i la festa estan assegurades.  Però la festa es fa gran i en majúscules quan Abril es topa amb un concursant que té igual i més sentit de l'humor que ella.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Un joc d'acudits

I això precisament és el que va passar fa pocs dies durant un dels programes emesos. En aquesta ocasió, un dels concursants va confessar ser molt fan dels acudits i, donada la situació, li va demanar permís a la presentadora per a explicar-li un.  La sorpresa va arribar quan el que va explicar, jugava amb el joc de paraules del cognom del seu marit. «Tu estàs casada amb Andreu, si tens una filla i presència un assassinat, quan truques a la policia a testificar, tindries una bona font?», explicava el concursant. 

Abril, sense poder-se aguantar el somriure, es va animar i va decidir seguir amb la tònica bromista del moment i va explicar: «Si robes una bateria de 4.000 euros de liti, és delicti?». En aquesta ocasió, la presentadora va haver d'aclarir que es referia al fet que si seria delicte, però fent un joc de paraules amb 'liti'. 

Finalment, en un moment improvisat, el concursant va concloure la tanda d'acudits tot dient: «Si tu fas una festa de pijames amb una sínia i cotxes de xoc, és la fira d'Abril?». Sens dubte, aquest va ser un dels programes més divertits de l'estiu i tant el públic com la resta de participants van poder passar una bona i inoblidable estona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sou una meravella d’equip @gestmusic @ahoracaigo GRÀCIES PER TOT A TOTS I CADASCÚ, a tu glòria per ser sempre al meu timpà, a tu mireia per fer-me més simpàtica, a tu alexandra per cuidar-me fins a la mort, a tu porras per fer-me tanta farigola, kèfir i el q penja, a tu juana i montse i cris i carlos i carol per arreglar-me el jetu cada dia, a tu àlex per fer-me entrar a temps, a tu mikel per acompanyar-me si o si cada dia, a tu gemma per cuidar-me taaaaant, a tu sarabies per la simpatia, a tu silvia per l’empatia, a tu ferran pel suport incondicional, a tu carlos por vestirme bonita, a tu roger per la paciència , a tu oriol per deixar-te matar cada tarda, a tots els q em deixo però q heu estat vitals en aquesta experiència i sobretodo a tí @arturovallsofficial por necesitar vacaciones y brindarme esta oportunidad. A todos y cada uno de los q formais parte del público : palmira, el sr del tirol, la cabrita de perú, el sr del sombrero, el analista, diego gogó y un largo etc... gracias también. Gracias gracias y más gracias

Una publicación compartida por Sílvia Abril (@silviabril) el

També et poden interessar...