Arantxa Sánchez Vicario es confessa: «Vaig demanar perdó als meus germans»

La tenista parla de la relació amb la seva família al programa de TV3 'Quan s'apaguen els llums'
Arantxa Sánchez Vicario es confessa: «Vaig demanar perdó als meus germans» | CatalunyaDiari.cat

Arantxa Sánchez Vicario reviurà la seva trajectòria esportiva al programa 'Quan s'apaguen els llums' i parlarà de la seva situació familiar, molt polèmica els últims anys. La tenista es confessarà amb Lluís Canut en l'episodi que s'emetrà aquest dijous a les 23.25 a TV3.

 

 

'Quan s'apaguen els llums' és un programa d'entrevistes que repassa les carreres esportives de jugadors d'elit retirats, com han estat els casos de Ronaldinho, Carles Puyol o Gemma Mengual. Ara li toca a Arantxa Sánchez Vicario que, des de Miami, parlarà del seu historial esportiu i familiar junt amb el seu germà Emilio Sánchez.

 

La tenista ha protagonitzat grans disputes familiars amb els seus pares i germans

La tenista ha estat protagonista de disputes familiars, econòmiques i de parella que s'han exposat a les revistes del cor. Ha travessat enfrontaments judicials amb els seus pares, acusant-los d'haver-la arruïnat, i el 2012 va publicar un llibre biogràfic en què arremetia contra la seva família. També ha passat per problemes econòmics i s'ha vist endeutada, però un cop divorciada de Josep Santacana, s'ha tornat a apropar als seus germans.

 

El divorci amb Josep Santacana ha millorat la situació familiar de la tenista | ABC

 

«Jo vaig fer el primer pas per reconciliar-me amb els meus germans. Els vaig demanar perdó i el van acceptar. Els necessitava, especialment a Emilio, que sempre ha estat al meu costat», confessa Sánchez Vicario. Els seus germans, Emilio, Marisa i Javier, van allunyar-se de la tenista quan van començar les acusacions econòmiques cap als seus pares.

 

La jugadora assegura que «és molt difícil gestionar l'èxit, especialment a qui ens arriba tan aviat, com el meu cas. No estàs preparada per aquestes coses. I tot es nota més quan deixes de jugar».  Al programa també explica la victòria que la va portar a guanyar el Roland Garros contra Steffi Graf amb només 17 anys: «Quan ella va enviar el revés a la xarxa, em vaig posar a plorar. El meu somni s'havia fet realitat».

 

També et pot interessar...