La tenista Arantxa Sánchez Vicario havia assegurat que es trobava arruinada

Arantxa Sánchez Vicario es confessa: «Vaig demanar perdó als meus germans»

La tenista parla de la relació amb la seva família al programa de TV3 'Quan s'apaguen els llums'

Arantxa Sánchez Vicario reviurà la seva trajectòria esportiva al programa 'Quan s'apaguen els llums' i parlarà de la seva situació familiar, molt polèmica els últims anys. La tenista es confessarà amb Lluís Canut en l'episodi que s'emetrà aquest dijous a les 23.25 a TV3.

'Quan s'apaguen els llums' és un programa d'entrevistes que repassa les carreres esportives de jugadors d'elit retirats, com han estat els casos de Ronaldinho, Carles Puyol o Gemma Mengual. Ara li toca a Arantxa Sánchez Vicario que, des de Miami, parlarà del seu historial esportiu i familiar junt amb el seu germà Emilio Sánchez.

La tenista ha protagonitzat grans disputes familiars amb els seus pares i germans

La tenista ha estat protagonista de disputes familiars, econòmiques i de parella que s'han exposat a les revistes del cor. Ha travessat enfrontaments judicials amb els seus pares, acusant-los d'haver-la arruïnat, i el 2012 va publicar un llibre biogràfic en què arremetia contra la seva família. També ha passat per problemes econòmics i s'ha vist endeutada, però un cop divorciada de Josep Santacana, s'ha tornat a apropar als seus germans.

El divorci amb Josep Santacana ha millorat la situació familiar de la tenista | ABC

 

«Jo vaig fer el primer pas per reconciliar-me amb els meus germans. Els vaig demanar perdó i el van acceptar. Els necessitava, especialment a Emilio, que sempre ha estat al meu costat», confessa Sánchez Vicario. Els seus germans, Emilio, Marisa i Javier, van allunyar-se de la tenista quan van començar les acusacions econòmiques cap als seus pares.

La jugadora assegura que «és molt difícil gestionar l'èxit, especialment a qui ens arriba tan aviat, com el meu cas. No estàs preparada per aquestes coses. I tot es nota més quan deixes de jugar».  Al programa també explica la victòria que la va portar a guanyar el Roland Garros contra Steffi Graf amb només 17 anys: «Quan ella va enviar el revés a la xarxa, em vaig posar a plorar. El meu somni s'havia fet realitat».

També et pot interessar...