Rosalía

Es coneix la creadora de les ungles de Rosalía

L'artista catalana va aparèixer a Madrid durant el Mad Cool amb una manicura impressionant

La catalana Rosalía ja és una autèntica estrella mundial, les seves cançons són de les més populars del planeta, igual que els seus estilismes que sempre són tendència. Un dels trets identitaris més característics de la imatge de la cantant són les seves ungles, caracteritzades per ser molt cridaneres.

L'estilisme de Rosalía sempre és tendència

La manicura de Rosalía és tota una obra d'art, és una realitat el poder d'atracció que han aconseguit captar les seves ungles. Tot va començar quan el 8 de juliol Rosalía va escriure a Verónica Marcalla un missatge directe d'Instagram perquè li realitzés un divertit disseny d'ungles. Aquesta manicura creada per @guitonails, com és coneguda Marcalla en Instagram, ha estat ideada per la cantant, que sempre perfecciona tots i cadascun dels detalls del seu estilisme.

5 hores de manicura

Marcalla i Rosalía van citar-se en un hotel de Madrid, abans del Mad Cool, on es va produir el muntatge de les ungles de l'artista. Verónica Marcalla ha reconegut que: «Cuando Rosalía me dijo que si podía hacerle las uñas me envió una fotografía de lo que quería. Yo no tenía lo que ella buscaba, las cosas que utilizamos en el diseño no son de uñas, eran pendientes, les quitamos lo de atrás y lo pegamos». El procès creatiu va durar aproximadament unes cinc hores.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

chiiiiiiiiii

Una publicación compartida de ROSALÍA (@rosalia.vt) el

Rosalía vol una manicura única

«Lo único que me dijo Rosalía respecto a lo que quería del diseño fue 'quiero algo que nadie lleve' y eso fue lo que hicimos. Ella lo que quería principalmente era que se vieran de lejos», ha afirmat la creadora de les ungles de la cantant catalana. Dies després de la sessió de manicura, Rosalía es va presentar en el festival musical Mad Cool a Madrid, on va lluir les seves espectaculars ungles.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

/a>

Una publicación compartida de ROSALÍA (@rosalia.vt) el

També et pot interessar...