La tenista Arantxa Sánchez Vicario havia assegurat que es trobava arruinada

Arantxa Sánchez Vicario passa les vacances amb la família a l'Empordà

La tenista i el seu ex marit estan a l’espera que el jutge decideixi qui s’encarregarà de la manutenció dels seus fills

Després de dos anys en una batalla continua, els problemes entre Arantxa Sánchez Vicario i el seu exmarit, Josep Santacana, continuen. Aquest mes d’agost han de comparèixer als tribunals on el jutge decidirà qui s’encarregarà de la manutenció dels dos fills que tenen en comú, Arantxa i Leo, i tot indica que podria ser la tenista, ja que no està arruïnada com s’havia especulat fa uns mesos.

Tanmateix, aquests dies, la barcelonesa ha tornat a Catalunya per passar les vacances a S’Agaró –una població de luxe que pertany a Castell i Platja d’Aro al Baix Empordà–, tot i que no volia marxar dels Estats Units, però ho ha fet després que Santacana viatgés amb els fills per gaudir de la costa tarragonina.

Ha passat les vacances a S'Agaró, una població de luxe

Fins ara, segons ‘Vanitatis’, Arantxa Sánchez Vicario no volia tornar a Catalunya per por de ser perseguida pels mitjans de comunicació i que aquests l’abordessin per la situació tensa que ha estat vivint en els darrers dos anys amb Josep Santacana. Fa un any que estan oficialment divorciats i la sentència no va ser gaire favorable per l’esportista, ja que es va resoldre al jutjat de primera instància d’Esplugues de Llobregat i es va seguir l’acord de separació de béns que la parella havia firmat abans de casar-se, enlloc que ho fes el jutjat de Miami, als Estats Units, on no té validesa.

En una guerra constant, la tenista no volia que el seu exmarit viatgés amb els nens i havia bloquejat els passaports dels seus fills. No obstant això, Santacana va iniciar un procés judicial demanant permís per passar les vacances a Catalunya i, finalment, la jutgessa que porta el seu divorci li va tornar a donar la raó a l’home perquè tenen la custòdia compartida.

Continua la batalla legal entre Arantxa Sánchez Vicario i Josep Santacana
Continua la batalla legal entre Arantxa Sánchez Vicario i Josep Santacana | CatalunyaDiari.cat  

Així,  pare i fills van viatjar a la costa de Tarragona el passat 15 de juliol. Davant d’aquesta situació,  Arantxa també va demanar permís per viatjar a Catalunya i la jutgessa li ho va donar, per tant es va traslladar a S’Agaró per passar les vacances amb la seva família a l’esplèndida casa que havia perdut, segons ella mateixa havia declarat, però que finalment no era ser cert.

Destaca el fet que aquest 8 d’agost l’exparella ha de trobar-se als tribunals perquè el jutge decideixi qui s’encarregarà de la manutenció dels seus dos fills, una decisió que es veu dificultada perquè els pares tenen la custòdia compartida i tots dos han demanat una pensió a l’altre. Tanmateix, podrien tornar a donar la raó a Santacana i que Arantxa sigui la que passi la pensió al seu exmarit, ja que la tenista té uns ingressos més elevats. A més, és probable que l’esportista no pugui comparèixer davant el jutge perquè entre els dies 10 i 18 d’agost serà comentarista al torneig de Cincinnati  i ha de tornar als Estats Units.

També et pot interessar...

  • Arantxa Sánchez Vicario i els sous milionaris que havia ocultat
  • Arantxa Sánchez Vicario i Josep Santana ja estan oficialment divorciats
  • Arantxa Sánchez Vicario sobre Josep Santacana: «Em penedeixo d'haver-li donat el control de tot el que tenia»