Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La princesa Elionor llueix unes arracades de més de 400 euros

La princesa Elionor llueix unes arracades de 435 euros

La filla primogènita dels reis d’Espanya ens ha sorprès amb un complement de la marca Gold&Roses

La princesa Elionor llueix unes arracades de més de 400 euros
La princesa Elionor llueix unes arracades de més de 400 euros | CATALUNYADIARI

 

Encara que la reina Letícia sol optar per lluir peces de roba ‘low cost’ tant en visites com en actes oficials, la seva filla primogènita no comparteix el mateix interès. El vestuari que porten les dues filles dels Reis és sempre el centre d’atenció de la premsa, a més de ser revisat i criticat. Aquest protagonisme ha fet que s’hagi desvelat el preu d’alguna de les peces de roba de la futura hereva al tron.

En aquest cas, la princesa Elionor ha triat una senzilla camisa de color blau de cotó, amb el coll rodó, un tall de tipus evasé i tancament en la part superior amb botó.  Pot trobar-se a les botigues de Massimo Dutti, i el seu preu és de 20 euros. Com a part inferior, la filla del rei Felip VI ha optat per uns pantalons curts de color blanc de la marca Inditex del mateix preu que la samarreta.

Com és habitual, de calçat ha escollit unes avarques menorquines de tonalitat beix de la marca tèxtil RIA, les quals solen acompanyar la majoria dels ‘looks’ de la jove princesa.

El preu exorbitant de les arracades d’Elionor

D’aquest etilisme, les protagonistes han estat sens dubte les arracades que lluïa la néta de Joan Carles I. De la marca Gold&Roses i amb forma de libèl·lula, són les preferides de la princesa Elionor i també de la seva mare.

El conjunt, a excepció de les arracades, pot obtenir-se a un preu 'low cost'
El conjunt, a excepció de les arracades, pot obtenir-se a un preu 'low cost' | CATALUNYADIARI

 

Elaborades amb or banyat en 18 kts i 0,05 cts de diamants amb formes d’antics guerrers japonesos, es tracta d’un model en mini ‘Tombo’. El més sorprenent és el seu preu, el qual es distancia de la resta de peces de roba de tipus ‘low cost’, ja que poden adquirir-se per un preu exorbitant de 435 euros.

També pots llegir...

  • Elionor eclipsa totes les mirades el dia del 5è aniversari de la proclamació
  • Els reis d'Espanya, les filles i la reina Sofia, junts a la missa de Pasqua a Mallorca