La fotografia oficial de les vacances a Palma d'aquest any

La família reial realitza el seu tradicional posat a Palma de Mallorca

El rei Felip VI i la reina Letícia van posar pels mitjans amb les seves dues filles, donant per començades les vacances d'estiu

Tal com la tradició marca any rere any,  la família reial ha realitzat el seu posat estiuenc a Palma de Mallorca, que dóna el tret de sortida a les vacances. D’aquesta manera, el rei Felip i la reina Letícia, acompanyats de les seves filles que acaben de tornar d’un campament d’estiu als EUA, han posat pels fotògrafs als jardins del Palau de Miravent.

La reina ha lluït un ‘look’ molt adequat per l'ocasió amb un  vestit 'midi' de tirants i d’estampat floral conjuntat amb unes espardenyes de color beix. Per la seva banda, el rei Felip VI, bastant informal, vestia uns texans i una camisa floral de tons blaus arremangada fins als colzes.

 

Elionor i Sofia, que lluïen ambdues un semi recollit amb trena, vestien de blanc però amb una indumentària diferent cadascuna: la princesa Elionor s’ha decantat per una granota de tirants i pantaló llarg i la infanta Sofia vestia un pantaló curt de ratlles i una brusa blanca.

 

Les filles dels reis han aparegut somrients i amb una indumentària diferent
Les filles dels reis han aparegut somrients i amb una indumentària diferent | CatalunyaDiari.cat

Declaracions de la família reial

Els mitjans no han perdut l’ocasió de preguntar als reis per la situació política actual espanyola, a la qual cosa el rei Felip ha contestat que el millor que podria passar seria trobar una solució abans d’haver de recórrer a eleccions. Letícia s’ha manifestat respecte al poble que ha visitat recentment,  Pollença, al que ha definit com un «poble preciós». 

 

La família reial ha parlat durant el posat
La família reial ha parlat durant el posat | CatalunyaDiari.cat

 

Les nenes de la família no s’han quedat enrere quant a declaracions es refereix, i han parlat del seu campament d’estiu, el qual la princesa Elionor ha qualificat de molt divertit: «ha estat molt divertit, millor que l’any passat perquè ja el coneixíem».

 

Als reis i a les seves filles els tornarem a veure el pròxim 7 d’agost,  quan es produeixi l’habitual recepció al Palau de l’Almudaina, on s’espera que hi assisteixin 600 convidats entre representants i autoritats de l’illa de Palma de Mallorca.

 

També et pot interessar...