Letícia i Felip VI

Letícia esbronca a Felip VI per la seva sortida nocturna amb amics

La reina va fer uns crits que es van sentir des de diferents punts del Palau de la Zarzuela

La reina Letícia és una dona de caràcter. A ningú el sorprèn que si ha de donar quatre veus per a fer sentir la seva veu, ho farà sense problemes. I més encara si parlem del seu marit, el rei Felip VI. Precisament una esbroncada sembla que és el que ha rebut el monarca de la seva dona, després que aquesta s'assabentés que el seu marit havia gaudit d'una nit de festa amb els amics en una data poc adequada.

Segons informen mitjans de comunicació com 'Informalia', tot va tenir lloc el passat 24 de juliol quan el monarca va aprofitar l'absència de les seves filles i la seva dona per a quedar amb uns bons amics.  El grup es va trobar al restaurant El Trasgu de Madrid i, lluny de demanar un reservat per a passar desapercebut entre la multitud, el rei va decidir seure en una taula amb la resta de comensals del menjador.

Una nit de vi i gintònics que va acabar amb esbroncada

Tal com expliquen els mitjans, la nit va transcórrer amb normalitat i els amics van gaudir d'un bon sopar amb vi i, fins i tot, gintònics que els van fer allargar-se fins a les dues de la matinada. L'esbroncada va arribar quan Letícia va tornar del seu viatge personal a Oviedo, ciutat natal de la reina, i es va assabentar de la sortida nocturna del seu marit. Sembla que els crits van arribar fins a diversos punts del Palau de la Zarzuela i alguns dels treballadors van ser testimonis de la gran empipada de la reina.

Els reis d'Espanya
Letícia no va dubtar en recriminar la sortida nocturna al seu marit | CatalunyaDiari.cat

 

La raó d'aquesta actitud va ser que Letícia va considerar poc oportuna la sortida del seu home la mateixa nit que havia tingut lloc la investidura fallida com a president del Govern espanyol de Pedro Sánchez. En uns moments tan delicats per a l'estabilitat del país, la reina considerava que l'error del rei va ser monumental i, per això, la seva esbroncada va estar a l'altura de les circumstàncies.

 

També et poden interessar...